Nieuw in het assortiment Nays bij Black River.

Vanaf nu is Black River ook de winkel voor liefhebbers van Nays Baits! We zullen jullie de slechte woordgrap besparen maar hier zijn we héél blij mee! Vanaf nu kun je bij ons terecht voor diverse soorten hardbaits, heel veel soorten en uitvoeringen softbaits én een collectie casting en spinning hengels van dit top merk.

Het einde van het roofvis seizoen staat voor de deur, maar dit is zeker een merk wat je moet proberen in het nieuwe seizoen!

Nays streeft ernaar de hoogste kwaliteit hengelsportmateriaal te leveren aan ambitieuze vissers over de hele wereld. Alle producten zijn ontworpen, gemaakt en getest volgens de hoogste professionele normen.

Nays Softbaits

De Nays Baits PRDTR heeft een slank, geribbeld lichaam en een subtiele schoepstaart, dit geeft hem een mooie rollende actie. Deze softbait is perfect voor het vissen met een loodkop, maar dankzij de inkeping in de rug kan hij ook met een weedless-montage worden gevist. Daarnaast is de Nays Baits PRDTR voorzien van een aantrekkelijke knoflook flavour.

PRDTR hebben we in 3,5 en 5 inch beide in 8 verschillende kleuren

De Nays Baits VNM Shad is een schitterende softbait die zich perfect leent voor het vissen op baars, snoekbaars en snoek. Dankzij de schoepstaart en de slanke body met ribbels heeft deze shad een mooie actie. Daarnaast is de VNM Shad voorzien van een verleidelijke garnaal-flavour. De Nays Baits VNM Shad komt het beste tot zijn recht wanneer hij met een loodkop gevist wordt, maar door de inkeping in de rug kan hij ook met een weedless-montage worden gevist.

VNM 3,5 – 4,3 – 5 – 6,5 inch allen in 10 verschillende. kleuren

De Nays Baits SPLT Shad heeft een geribbeld lichaam en een V-staart, dit geeft hem een mooie subtiele actie. Deze shad is in vijf verschillende maten verkrijgbaar, hierdoor is hij voor veel verschillende technieken te gebruiken. Zo zijn de kleinere maten perfect geschikt voor finesse technieken en zijn de grotere maten goed te gebruiken voor het Pelagisch vissen. De Nays Baits SPLT Shad is voorzien van een aantrekkelijke garnaalflavour en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SPLT 3,5 – 4,5 – 6 – 7 8 inch allen in 10 verschillende. kleuren

Deze Nays Softbait NDL heeft een pintail met subtiele trillingen en kan variabel worden ingezet op verschillende finesse rigs. Daarnaast is de NDL perfect als trailer op een chatterbait of spinnerbait en geeft hij de beslissende kick voor snoekbaars, snoek en baars. Op de offset haak kan dit Nays kunstaas ook worden gebruikt om te vissen als een soft jerk

NDL 3,5 – 4,3 – 5 inch allen in 10 kleuren

De Nays Baits CRW weet een rivierkreeftje perfect te imiteren en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo is deze shad perfect geschikt voor de Texas & Carolina rig, maar ook op een loodkop weet de Nays Baits CRW haast iedere rover te verleiden. Daarnaast is deze kreeft-imitatie voorzien van een verleidelijke inktvis flavour.

CRW hebben we in 2,5 en 3,5 inch beide in 8 verschillende kleuren.

De Nays Baits CRTR is een schitterende creaturebait en kan op verschillende manieren worden gevist. Zo is deze softbait perfect voor finesse technieken, zoals een dropshotmontage of de Texas & Carolina Rig. Maar ook op een jigkop weet de CRTR Shad iedere rover te verleiden tot een aanbeet.

De Nays Baits CRTR 3  en 4 inch  is verkrijgbaar in tien kleuren en is natuurlijk voorzien van een aantrekkelijke flavour.

De Nays Baits RVN Shad heeft een geribbeld lichaam en een verleidelijke twisterstaart, dit geeft hem een schitterende actie. Deze softbait kan voor tal van finesse technieken worden gebruikt, zoals de Texas & Carolina Rig, een dropshotmontage, de Ned Rig en de Wacky Rig.

Daarnaast kan de RVN Shad ook op een jigkop of op een trailerhaak gemonteerd worden. De Nays Baits RVN Shad is verkrijgbaar in acht kleuren en voorzien van een aantrekkelijke garnaalflavour.

RVN 3 – 4 – 5 – 6 inch allen in 8 verschillende kleuren.

Hardbaits

De Nays Baits MD MX is een schitterende plug en is net als al het kunstaas van Nays werkelijk tot in de puntjes geperfectioneerd. Deze plug is voorzien van een mooie actie wanneer hij rustig wordt binnen gedraaid en voor extra attractie kan hij twitchend of met pauzes worden binnen gevist.

Daarnaast is de Nays Baits MD MX uitgerust met het Magnetic Weight Transfer System, hierdoor kan hij zeer ver en accuraat geworpen worden.

MD MX 80 en 110 mm lengte – ondiepduikend en diepdukend allen in 9 kleuren.

De Nays Baits MZ RNNR M is voorzien van een schitterende actie en is perfect geschikt voor het vissen op snoek. Dankzij het weedless design is deze spinnerbait zeer goed te gebruiken in wateren met veel waterplanten. Daarnaast is deze spinnerbait uitgerust met een baitscrew onder de haak om een shad aan te bevestigen. De Nays Baits MZ RNNR M wordt geleverd met een extra Colorado spinnerblad.

MZ RNNR M (14 en 18 gram) 6 verschillende kleuren.
MR RNNR L (18 en 21 gram) 6 verschillende kleuren.

De Nays Baits BLD RNNR is een echte topper voor het vissen op baars en roofblei, maar ook andere rovers laten zich door de BLD RNNR gemakkelijk verleiden tot een aanbeet. Deze spinner kan zeer snel worden binnen gevist en heeft dankzij de verzwaarde body een enorm werpbereik.

BLD RNNR 10,14,18,21 gram allen in 8 verschillende kleuren.

Nays One Hengels

De Nays Baits One Casting serie bestaat uit vier schitterende Baitcasthengels in verschillende lengtes en werpgewichten. Dit is de eerste hengelserie van het Duitse roofvismerk en net als het kunstaas zijn ook de hengels van Nays Baits tot in de puntjes geperfectioneerd.

Deze ultra strakke en lichte hengels zijn bijzonder gevoelig en perfect geschikt voor het vissen met kunstaas op baars, snoekbaars en snoek. De Nays Baits One Casting hengels zijn voorzien van hoogwaardige Fuji ECS geleideogen en worden geleverd inclusief Rod Sock en twee Rod Bands.

4 x casting variëren van 5-18 gr naar 40-70 grams, lengtes 2.00, 2.10, 2.25

De Nays Baits One Spinning is de eerste hengelserie van het Duitse roofvismerk. Net als het kunstaas zijn ook de hengels van Nays Baits tot in de puntjes geperfectioneerd. Deze bijzonder lichte en strakke hengels zijn zeer gevoelig en lenen zich perfect voor het vissen met kunstaas op baars, snoekbaars en snoek.

De Nays Baits One Spinning hengels zien er werkelijk schitterend uit en zijn afgewerkt met Fuji TVS geleideogen. Daarnaast worden ze geleverd inclusief Rod Sock en twee Rod Bands.

6x spinning variëren van 8-20 naar 40-70 grams, lengtes 2.20 , 2.35 en 2.65.

Bekijk het gehele assortiment van Nays bij on in de winkel!

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl