Mijn nieuwe visboot ophalen, de Lund 1875 PRO V BASS BS

De Pro-V Bass is gemaakt op de wel bekende romp van de Pro V 1875. Deze Pro V heeft zich al jaren bewezen maar Lund komt nu met dit innovatief ontwerp van de Lund Pro V Bass. De Lund Pro V Bass is zo ingericht dat je maximale ruimte hebt om al je spullen in op te slaan.

Er zijn 2 type modellen de BS ( Bench Seating ) Zoals de naam al zegt bestaat deze uit een bank waar zitplaats is voor 3 personen. XS ( Extra Seating ) Bestaat uit 2 Lund Pro-Ride Seats en 2 Flip-up-Seat. De Pro V Bass biedt een super stabiliteit en heeft ook nog eens een groot werp dek voor en achter.

Mijn boot heeft een Mercury Pro XS 200PK V8. De visboot is uitgerust met een Minn Kota Ultrex elektromotor, 2x Humminbird Solix toestellen inclusief Navionics kaart, Rebelcell Lithium accu’s, een dubbele Talon (ondiep water ankers) en de visboot staat op een Pega Lundliner trailer.

Interesse in meer van mijn vis avonturen? Volg Evert ook op Instagram: www.instagram.com/evertoostdam

Over Lund IJsselsport

In 2009 zijn wij officieel Lund Boats Distributor van Europa geworden. Tot op de dag van vandaag verzorgen wij de gehele distributie van Lund visboten door heel Europa. We werken nu samen met aantal goede Europese Dealers die door heel Europa gevestigd zijn.

Vanuit onze expertise kunnen wij de dealers ondersteunen en zo zorgen dat de algemene kwaliteit van Lund hoog, maar vooral hetzelfde blijft. Continuïteit is van belang. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen.

Lund boten worden voor meer dan 70 jaar gebouwd in Amerika, door het innovatieve concept van klinknagels en hoogwaardig aluminium krijg je een oerdegelijk, sterk en stabiel product.

De vaar en drifteigenschappen van een Lund visboot is ook niet te vergelijken met andere merken. Door het innovatieve IPS systeem zorgt het ervoor dat u niet alleen comfortabel kan varen, maar ook sneller in plané kan komen, wat weer zorgt voor minder brandstof verbruik. Een Lund is daarom vaak in performance met minder PK’s in het voordeel van hun concurrenten.

Wij verzorgen alles van wat er maar thuis hoort op een visboot. U moet denken aan een instap model visboot tot high end custom projecten waarbij Li-Ion battery pakketten tot een standaard horen.

Wij werken altijd met de beste merken en leveranciers om ons heen. Onze vaste leveranciers zijn o.a. Mercury, Pega, Humminbird, Lowrance, Raymarine, Garmin, MotorGuide, Minn Kota, Power Poles, Navionics, JaroCells, Ram Mount en dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment.

Door dat wij een goede leveranciers hebben die ook streven naar kwaliteit over kwantiteit kunnen wij onze klanten vertrouwd het water op laten gaan.

Voor al uw vragen kunt u altijd bij ons terecht wij helpen u graag verder.

U kunt contact opnemen per mail of u kunt ons bereiken op het volgende adres en telefoon nummer;
Zutphen Emmerikseweg 75b (N314)
7223 DA Baak (Netherlands)
Tel: +31 (0)575 442 422
Mail: Info@ijsselsport.nl