Grote botten vanaf het strand in aflevering 7 VIS TV

Persbericht VisTv
Persbericht VisTv

Na zes avonturen op het zoete water trekken de presentatoren van VIS TV vol goede moed naar de kust. Vanaf het strand bij het Noord-Hollandse Schoorl vissen ze op platvis en zeebaars met op de haak verse zagers.

Na een stevige wandeling door de duinen pakken Marco en Daniël een moment om van het uitzicht te genieten en snuiven ze de zilte zeelucht op. Aangekomen op de zorgvuldig uitgekozen stek tuigen ze hun zware zeehengels op. Door de harde wind is het werpen een klus op zich, en toch weten de mannen al snel beet te krijgen.

Dubbelvangst

Tijdens het vissen bespreken Marco en Daniël regelmatig hun montages, het gebruikte aas en het ‘lezen’ van de zee om een stek te kiezen. Zo biedt deze aflevering volop leerzame lessen. Ondertussen volgen de aanbeten elkaar in rap tempo op en vangen de mannen regelmatig doubletten van grote botten. Zou de zeebaars ook nog willen bijten?

Je ziet het aanstaande zondag 14 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Twaalf afleveringen op rij trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2021 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.