De Zeelt imitatie van Quantum. Freak of Nature Tench.

Onder de slogan ‘Freak of Nature’ presenteert Quantum een range aan kunstaas gemaakt van uiterst taai maar toch verbazingwekkend soepel, zacht plastic materiaal en in zeer natuurlijke imitaties! Vissen die er zo levensecht uitzien dat het lijkt dat je met levend aas aan het vissen bent.

Freak Of Nature Swimbait Tench
 Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench
Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench

De Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench is een schitterende, levensechte imitatie van een zeelt. De swimbait heeft een fraaie rollende actie, hierdoor zal deze swimbait zelfs de meest hardnekkige snoeken weten te verleiden!

Daarnaast beschikt de Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench over interne gewichten, dit zorgt er voor dat de swimbait de gewenste diepte bereikt. De Swimbait Tench is 23cm lang en heeft een gewicht van 270 gram en komt tot haar recht wanneer er sneller gesleept wordt met snelheden van 2,7 tot 3,8 kilometer per uur.

Quantum Freak of Nature swimbait tench 23cm firetiger
Quantum Freak of Nature swimbait tench 23cm firetiger
Freak Of Nature Hybrid Tench

De Quantum Hybrid Tench werkt optimaal bij het slepen met een snelheid van 2,2 tot 3 kilometer per uur en kan zonder verdere verzwaring gevist worden. Het gewicht is 175 gram en met een lengte van 23cm een super prooivis voor de grote snoekdames!

Dietmar Isaiasch Product ontwikkelaar van Quantum met de prijs voor Best Products tijdens de Hengelsport en Botenbeurs Utrecht

Op de grootste en belangrijkste hengelsport beurs van Nederland, de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht, waren er vier prijzen voor Zebco producten! Het succesverhaal lijkt niet te stoppen, want voor het tweede jaar op rij heeft Zebco’s internationale roofvismerk Quantum de eerste prijs gewonnen in de categorie “Roofvis”

Dit jaar vonden de bezoekers de nieuwe zeelt imitatie “Freak Of Nature” de beste. Ze hebben deze levensechte swimbait in zeer natuurlijke kleuren ook tot het winnende overall product gemaakt!

Product ontwikkelaar Dietmar Isaiasch van Quantum trots met zijn Tench Swimbait en Best New Product Award!

Product ontwikkelaar en roofvisexpert Dietmar Isaiasch: “Voor mij zijn deze prijzen vooral belangrijk omdat ze door een breed publiek worden uitgereikt – en niet, zoals bij veel andere shows, door een kleine jury. Alle bekroonde producten zijn al verkrijgbaar in de winkels en kunnen daar onder de loep worden genomen!


De Tench Swimbait is beschikbaar als hybride met zwemlip als swimbait zonder zwemlip.  Kijk HIER voor verkooppunten.