Daan Verbruggen verlengd contract met Honda Marine.

Honda Nieuws, Daan Verbruggen ambassadeur van Honda heeft vandaag in goed overleg een nieuw contract getekend bij deze motoren gigant. Daan is inmiddels alweer een jaar verbonden aan Honda die klaarblijkelijk nog lang van Daan zijn kennis gebruik willen maken. Op de vraag wat Honda dan zo bijzonder maakt gaf Daan het volgende antwoord.

Links: Daan Verbrugen Rechts: Chrétien Berger-General Manager Honda Power Products BENELUX

Buiten het feit dat ik uitermate tevreden ben over de prestaties van mijn Motor geeft Honda mij ook het gevoel dat ik echt bij de groep hoor. Dat uit zich op verschillende manieren zo zijn er regelmatig vergaderingen waar ik bij betrokken word en worden er zaken besproken waarvan ik denk dat ze belangrijk zijn voor ons als hengelsporter. Het leuke is dat het niet altijd om de technische details hoeft te gaan met betrekking tot de motoren maar regelmatig zitten we om de tafel om te praten over bijvoorbeeld evenementen, wedstrijden, media of artikelen.

Cover 2e editie Honda Marine Magazine

Doordat de groep zo close is ontstaan er gewoon ook veel leuke ideeën en initiatieven binnen de groep, zo hebben we afgelopen jaar al een aantal leuke dingen op weten te zetten zoals een waar online Honda Marine Magazine waar je de laatste nieuwtjes op het gebied van watersport en Honda motoren kunt lezen maar ook een column van Frank van Vliet en mij waarin we vaak allebei ons idee geven over van alles en nog wat.

Daarnaast kun je er ook verhalen lezen van Honda gebruikers die hun ervaringen delen en waarom zij nou zo gek zijn op die Honda want daar gaat het uiteindelijk allemaal om, een stukje beleving en hoe gaaf is het als je dat kunt delen met anderen.

Het leukste wat we dit jaar voor het eerst van de grond hebben gekregen was een waar Honda event in de vorm van een roofvis wedstrijd waar je als trotse eigenaar van een Honda motor op in kon inschrijven. Wat een geweldig event was dit maar ook het doel was bereikt namelijk samen een geweldige dag hebben want nogmaals het gaat uiteindelijk om de beleving en het gevoel wat je erbij hebt.

Je merkt al aan mijn enthousiasme dat ik het echt heel erg naar mijn zin heb bij Honda, het is een geweldige groep met mensen die een voor allen open staan voor elkaars ideeën, feedback geven en je ook echt het gevoel geven ergens bij te horen en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Verder zijn we al weer druk met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Honda Marine Cup want hier waren zoveel positieve reacties op dat besloten is om hiermee verder te gaan maar daarover zal iedereen later worden geïnformeerd. Kortom het team binnen Honda is krachtig, dynamisch, oersterk en bruist van de energie, net als de motoren.

Tot ziens op het water, Daan Verbruggen