Cryptocraft Fishing Boats start een fysieke hengelsport winkel.

Cryptocraft Fishing Boats, het nieuwe botenmerk in Nederland waar inmiddels al velen mee hebben kennis gemaakt, gaat nog een stapje verder.

Voor Barry Keijzer en Gertjan Resoort gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, het starten van een eigen hengelsport winkel naast het botenmerk. Voor beide heren een logische start waar in dit geval twee passies met elkaar gecombineerd worden!

Naast het feit dat Cryptocraft dus boten maakt, op dit moment diverse modellen zoals de 530 TL Tiller en een 530 CS Dubbel of enkel console, word er dit jaar ook een fysieke en online hengelsport winkel geopend om de klant nog meer te bedienen. Een echte roofvisshop dus waar kwaliteitsproducten elkaar ontmoeten.

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om nog voor dat de herfst zijn intrede doet en de tijd voor het vissen op roofvis pas echt begint, alles gereed te krijgen voor de opening.

Tijdens deze opening zullen de visboten van het merk ook te bezichtigen zijn en kunnen liefhebbers alle ins en outs krijgen over deze boten.

Bij Cryptocraft heeft men niet stil gezeten en er komen echt een paar mooie merken op de markt, waaronder de producten van FishXPlorer die zij als eerste in Nederland zullen gaan verdelen.

Maar ook bijvoorbeeld 13 Fishing, Pikecraft Fishing en andere gevestigde namen die nog niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Vanuit de passie die Barry en Gertjan hebben voor de hengelsport zal hier de komende jaren echt een uniek concept worden neergezet, waarin voor iedere roofvis liefhebber wat te vinden is.

Om te vieren dat we binnenkort zowel een fysieke en online hengelsport winkel openen, geven we een aantal producten weg van het Franse bedrijf FishXPlorer!

Ga naar de Instagram pagina van Cryptocraft en doe mee met deze Giveaway actie!

Houdt deze pagina dus goed in de gaten en volg het merk op sociale media, want in de nabije toekomst worden er meerdere producten weggegeven!

Voor meer informatie ga je naar www.cryptocraft.nl of volg ons op Instagram en Facebook!