Countdown 120 teams Predatortour 2019 donderdag van start!

De Predatortour 2019 staat op het punt van beginnen! Vanaf 30 mei, 31 & 1 juni gaat het grootste roofvis hengelsport evenement van start! Afgelopen avond zijn alle deelnemers bijgepraat tijdens de voorlichtingsavond over de laatste stand van zaken en de geldende regels van dit evenement. Volg de Predatortour dagelijks exclusief hier op Roofvisweb!

Goodybags Deelnemers

Ook dit jaar heeft de organisatie van de Predatortour weer gezorgd voor een goed gevulde goodybag. Check het filmpje hieronder.

Eye Level zonnebrillen

1

Mac Fishing sponsort 240 Eye Level brillen (striker) Voor aanvang van de wedstrijd krijgt iedere deelnemer deze mooie polaroid bril.

De Predatortour is een Europees hengelsport evenement met ook dit jaar maar liefst 120 deelnemende teams. Dat dit een waar spektakel gaat worden behoefd geen verdere uitleg! Deelnemers vanuit 14 verschillende landen zullen het “strijdtoneel” bewandelen en een gooi doen naar de felbegeerde Europese titel.

Inschrijving Teams

Alle 120 teams hebben zich ingeschreven.

Woensdagavond was er voor alle teams nog een presentatie over de regels voor alle deelnemers nog eens uitgebreid doorgenomen. Ook tijdens de presentatie hoe het nu zit met het kierbesluit en het zoute water op het Haringvliet! Zeer interessant om te weten hoe het nu echt zit, wil je de actuele zout gehalte weten check dan: https://waterinfo.rws.nl

Diverse partners en premium partners kwamen aan het woord. Waaronder Jacco Willemsen van Navionics over het samen gaan met Carmin en Sonarchart Shading die de deelnemers in hun goodybag hebben gekregen van het parcours. Check: www.navionics.com/shading

Ook David vd Brand – Brand Marketing Coördinator, Pure Fishing nam het woord en kwam met de vraag of men wist hoeveel Predatortour deelnemers de nieuwe gratis Berkley x9 lijnen hadden laten opspoelen op hun molens…..ruim drie kwart van de deelnemers had hier gebruikt van gemaakt!

De afgelopen dagen waren redelijk warm en dagen met veel wind. Op veel plaatsen nog niet veel planten dus zoeken naar de snoeken. Heb je ze gevonden…..dan liggen er een paar bij elkaar. De vangsten van de baarzen zijn nog niet optimaal en zal voor alle deelnemers nog een kluif worden. De verwachtingen voor de eerste wedstrijddag zijn redelijk. Tijdens de start een windje 3 maar de wind zal snel aantrekken naar een 4 of mogelijk 5!  Voor vrijdag en zaterdag zijn de voorspellingen zeer goed qua wind en temperaturen.

 

De start zal dit jaar nog spectaculairder worden want we zien dat de boten steeds groter worden en met meer pk’s! Super snelle visboten met meer dan 250 pk en zelfs 300 die met snelheden boven de 100km over het parcours vliegen van stek naar stek.

Dikke Roofvisboten

Elk jaar zien we het aantal pk van de roofvisboten groeien, zo ook dit jaar! De eerste boten met 250 en 300pk zijn gespot!

Team Finval – 300pk
Team Megabass – 250pk
Veel Live updates tijdens de Predatortour

Via internet is er heel wat LIVE te beleven tijdens de Predatortour via het Youtube kanaal.

Wij van Roofvisweb zijn dagelijks rond 07:45 live tijdens de start van de Predatortour.

Volg de teams live via de APP

De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour & Humminbird & Minnkota

img_2759
Tijdens de Predatortour worden de boten bewaakt door NVD beveiligingen

Voor meer informatie: www.predatortour.com

000111

Locatie:
EuroParcs Resort De Biesbosch (Home Predatortour 2019)
Rijksstraatweg 186
Dordrecht