Verslag Navionics Dutch Zander Masters Nieuwe Merwede.

De gesloten tijd zit er op, afgelopen zaterdag werd er in Nederland weer massaal op de rovers gevist.  Zo ook de deelnemers aan de NKS Dutch Zander Masters die ging afgelopen zaterdag van start met de Navionics Dutch Zander Masters Nieuwe Merwede.

Ruim op tijd waren alle deelnemers ingeschreven en met een vlekkeloze aanloop naar het begin van de Nieuwe Merwede konden de deelnemers klokslag half negen op zoek naar de geliefde glasoog. Het acht kilometer lange parcours bood voor elk wat wils en al snel liep het aantal gevangen snoekbaarzen op.

De lengte van de glasogen liet hier en daar te wensen over, aanbeten en vangsten waren er in overvloed veelal van jeudige snoekbaarzen tussen de 35 en 45 cm. Een enkele bonus vis zou dus wel eens de sleutel tot succes zijn, dit gezien het upgraden niet van harte ging bij vele deelnemers aan de Navionics Zander Masters.

Uiteindelijk werd het een ware strijd waar iedere millimeter telde. Ben je nieuwsgierig naar de uitkomst van de Navionics Zander Masters neem dan een kijkje op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Niet alleen nieuwsgierig maar wil je zelf deelnemen aan één van de manches in de Dutch Zander Masters 2019 schrijf je dan snel in er zijn nog 5 wedstrijden te vervissen..

Volg ons dan via www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen of de uitslag op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters