Introductie Neptune Fishing.

Ze zijn pas net bezig maar de naam Neptune Fishing duikt overal op. Bij ons maakte de Mystery Box direct indruk, dus tijd om eens te kijken wie er nu achter dit bedrijf van “HET cadeau voor de roofvisser” zit en waarom het dit keer anders is dan de zoveelste kunstaas doos op de markt?

Huib en Frank zijn zelf fanatieke roofvissers!

Oprichters van Neptune Fishing zijn Huib Hermsen en Frank van Dijk, beiden ervaren en fanatieke vissers die elkaar via het werk hebben leren kennen.

Compromisloze Mystery Box

Wat Neptune Fishing onderscheidt is het gebruik van in Nederland niet verkrijgbaar en handgemaakt kunstaas. Het in kleine oplages gemaakte kunstaas is niet alleen uniek, maar ook van de hoogste kwaliteit. Het kunstaas wordt eerst zelf getest door Frank en Huib en zes vissers uit het testteam. Zo wordt er zeker gesteld dat het aan vangkracht niet ontbreekt en komen alleen de beste producten in de Mystery Box terecht.

De enigste concessie die wordt gemaakt ten opzichte van hun product zijn de verpakkingen. Verwacht hier dus geen schreeuwende plaatjes of gelikte marketing.  Oorzaak volgens de mannen hiervan is het veelvuldig gebruik van plastic wegwerpverpakkingen. Daarom hebben ze gekozen voor bio-afbreekbare zakjes.


Verder gebruiken ze houtwol in plaats van bijvoorbeeld bubblewrap en is al het karton van gerecycled materiaal. Verder tref je op hun website alleen maar tungsten aan. Beter voor het milieu en het vist ook nog eens fijner doordat het kleiner is en meer informatie doorgeeft.

Buiten de originele Mystery Box zijn er sinds kort ook 3 kleinere versies in de webshop te vinden. Eén voor de allround roofvisser, “de Predator Box Elite”. De twee andere gericht op een vissoort, genoemd de  “Pike Expert Box” en de “Zander Specialist Box”. Momenteel zijn de mannen druk met het samenstellen voor een vierde box speciaal gericht op baars.

De signalen van de eerste groep klanten is zeer positief en de reacties geven Huib en Frank het vertrouwen dat ze op  het juiste pad zitten.  Ook begrijp ik uit hun enthousiasme dat ze veel plezier halen uit de foto’s van de vangsten die inmiddels op dagelijkse basis langskomen. Houdt ze in de gaten want hier gaan we vast meer van horen!

Voor meer informatie over Neptune Fishing klik HIER.