De snoekbaars Specialist Box van Neptune Fishing

De snoekbaars specialist box

Als snoekbaars vissers zijn we altijd op zoek naar het perfecte kunstaas om de snoekbaarzen te belagen. Met de huidige technieken om kunstaas zo realistisch en duurzaam mogelijk na te maken heeft Neptune Fishing een stap gezet binnen de huidige markt met de Zander Specialist Box.

Wij van Roofvisweb stapte aan boord bij Frank en Huib om uitleg te krijgen over dit pakket kunstaas en wat dit zo bijzonder maakt. Bekijk de video hieronder met mooie vangsten.

De inhoud van de Zander Specialist box.

Geen restpartijen of tweede keus kunstaas maar alleen een selectie van ons beste producten bereikt deze dozen!

Zacht kunstaas voor snoekbaars

3x baars shads in 12,5 cm.

Een zeer veelzijdige shad in aantrekkelijke kleursamenstelling voor alle water types. Deze shad zal snel een plekje krijgen in de harten van snoekbaarsvissers. Deze shad oogt niet alleen mooi maar is ook zeer sterk. Zodoende zal hij langer meegaan dan een gemiddelde shad. Ondanks zijn sterkte is de shad zeer soepel en flexibel wat ten goede komt van zijn actie.

3x V-tail shads in fluor UV kleur in 12,5 cm.

Special voor donker water of een moeilijke dag. Zowel baars als snoekbaars laat zich graag verleiden. Door de V-tail is deze shad goed te vissen zowel met dropshot als verticaal en diagonaal. Zeer hoge kwaliteit zodat ze gegarandeerd langer meegaan dan een “gewone”shad.

3x shads met glasratel 10 cm

.Zowel snel als langzaam te vissen. Dit samen met een tungsten jighead een dodelijke combinatie. Onweerstaanbaar voor alle rovers in het bijzonder baars en snoekbaars. Deze mooie shad is niet alleen heel flexibel, hij is ook zeer sterk. Zodoende zal hij langer meegaan.

3x realistische aasvis 7,5 cm met zeer realistisch overkomen.

Je zult versteld staan van het detail niveau. Het UV staartje maakt dit aasje compleet tot een echte allrounder. Ook de actie is fenomenaal te noemen. Baarzen van elk formaat kunnen hier niet vanaf blijven. Door het formaat zeer licht te vissen streetfishing style!

1x real baars shad en 1x real voorn shad 14 cm.

Je zult versteld staan van het detail niveau. Het UV staartje maakt dit aasje compleet tot een echte allrounder voor grote vis. De actie is fenomenaal te noemen. Wees niet verrast als er naast snoekbaars ook grote snoeken en baarzen als bijvangst naar boven komen. Goed te vissen met tungsten jigs of met de meegeleverde stinger en combinatie met de te verkrijgen fastach gewichten.

3x real fluor baars.

Ook hier hoge details maar dan met een twist. Uitgevoerd in fluor kleur om te onderscheiden in troebel water of bij gebrek aan daglicht.

2x BFT Nylon Coated Stainless Steel 7-Strand Stinger Rig

Voor shads 14 cm en groter in combinatie met jigs of ideaal met crews en fastach gewichten.

Huib en Frank zijn zelf fanatieke roofvissers!
Snoekbaars kunstaas met minimale weekmakers

Bij de productie van zacht kunstaas op PVC basis worden vaak weekmakers (Ftalaten) gebruikt. Deze zijn schadelijk voor het mens en milieu. Verder ken je het probleem waarschijnlijk wel dat je het ene kunstaas niet samen met het andere kunstaas kunt opbergen omdat ze elkaar oplossen. Soms roest de haak als je het kunstaas erop laat zitten. Allemaal signalen dat er iets niet klopt. Ons zacht kunstaas bevat zo min mogelijk van deze weekmakers zodat je deze problemen niet krijgt.

Schitterend kunstaas in de Zander Specialist Box
Mini-ratel en UV power

Details zijn belangrijk en zo zijn sommige van onze snoekbaars shads uitgerust met een mini-ratel. Dit kan op taaie dagen net het verschil maken. Snoekbaars ziet geen kleur maar contrast en door UV oplichtende kleuren te gebruiken kan de vis het aas eenvoudiger vinden. Voor de vis is het alsof iemand de zaklamp in het donker aanzet. Zodoende hebben we ook shads met UV kleurstof gemaakt. Als laatste, mijn grootste irritatie, loslatende ogen. Ik zal het merk niet noemen maar sommige shads zijn nadat je de jighead haak erin hebt gestoken al een oog kwijt. Geen probleem hier omdat de ogen onder de transparante deklaag zitten.

Ideaal cadeau voor de roofvisser

Best lastig om elke keer weer met een origineel cadeau te komen voor die doorgewinterde roofvisser. Zeker als iemand zelf alle winkels afstruint op zoek naar dat mooie kunstaas. Met de Zander Specialist Box heb je altijd een mooi cadeau met een kleine kans dat je iets dubbels koopt. Ons aas is immers niet in de winkel te koop. Klik hier om de Zander Specialist Box te bestellen.

Predator Box Elite
Op zoek naar een andere Roofvis Box?

Pike Expert Box

Buiten de originele Mystery Box zijn er sinds kort ook 3 kleinere versies in de webshop te vinden. Eén voor de allround roofvisser, “de Predator Box Elite”. De twee andere gericht op een vissoort, genoemd de “Pike Expert Box” en de “Zander Specialist Box”. Momenteel zijn de mannen druk met het samenstellen voor een vierde box speciaal gericht op baars.

De Mystery Box

Voor meer informatie over Neptune Fishing klik HIER.