De Westin W10 Powercast-T nu bij Rien de Wolf Hengelsport.

bovenrienRien de Wolf Hengelsport in Amsterdam Noord is bij veel hengelsport liefhebbers geen onbekende winkel. Het roofvissen in Amsterdam heeft een ware aantrekkingskracht voor veel sportvissers, zeker bij de roofvissers. Het parade paardje van Westin is binnen, de W10 Powercast-T.

Westin W10

De Westin W10 powercast-T is een schitterend afgewerkte hengel voor het vissen op snoek met groot kunstaas. Deze lichte maar krachtige hengel is geschikt voor het vissen met allerlei soorten kunstaas zoals grote spinnerbaits en shads, maar komt ook met kleiner kunstaas goed tot zijn recht.

Dankzij de “Nanoalloy® 55TON” met X5 carbon layer technologie beschikt de Westin W10 powercast-T over een superieure actie en optimale gevoeligheid. Daarnaast is deze hengel uitgerust met een Fuji® SKTS reelhouder, Fuji® Titanium Torzite® K geleideogen en afgewerkt met een schitterend G-Hyper carbon handvat. De hengels zijn voorzien van een uniek serienummer en worden geleverd inclusief opberghoes en transportkoker.

De Westin W10 maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en technologie om baanbrekende prestaties te leveren die nergens anders te vinden zijn. Elke blank is handgemaakt met X5- carbon layer technologie en geweven 4-as carbon versterking als buitenlaag voor superieure actie, ultieme gevoeligheid en maximale sterkte. Mede daardoor heeft Westin een hengel kunnen ontwikkelen met een ongeëvenaarde sterkte en gevoeligheid met behoud van een licht gewicht en duurzaamheid.

Individueel getest!

In de productiefaciliteit worden de hengels vervaardigd onder het hoogste niveau van kwaliteitscontrole. Dit houd in dat elke blank individueel wordt getest op sterkte voordat hij wordt vrijgegeven. De lichtgewicht G-Hyper carbon handgreep is speciaal ontworpen voor extreme grip en comfortabele grip – zowel bij koud weer als tijdens warme zomerdagen.

Verkrijgbaar in:
240 cm – 40 tot 150 gram

Specificaties
Aantal delen: 2
Transportlengte: 126 cm
Gewicht: 168 gram
Molen/Reel: Reel
Handvat: Carbon

Adresgegevens:
Rien de Wolf V.O.F.
Papaverweg 43
1032KE Amsterdam
Tel 020-6361996
Fax 020-6361263
Email: hengelsport@riendewolf.nl
Website: www.riendewolf.nl

websiteslider