NKS Loodvrij? Green Deal.

Beste Deelnemers & Belangstellende, de finale is in aantocht en daarmee het einde van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022. Een competitie die zich heeft gekend door mooie wedstrijden met vele vangsten, maar ook de zware en moeilijkere wedstrijden waar het werken was voor een snoekbaars. De afsluiter zal aanstaande zondag plaatsvinden op een nog onbekend water.

De finale zal ook de aftrap zijn naar een nieuwe weg die het NKS zal inslaan. We hebben allemaal gehoord van de Green Deal die gesloten is om de hengelsport loodvrij te maken en zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. De NKS Dutch Zander Masters zal als één van de toon aangevende wedstrijden in Nederland hieraan ook zijn medewerking verlenen en dit actief gaan promoten. Dit betekend dat vanaf de finale het NKS Loodvrij is.

Zowel het NKS als onze belangenbehartiger Sportvisserij Zuid-West Nederland is er van op de hoogte dan nog niet alle benodigde producten verkrijgbaar zijn op de markt. We zullen dus zoveel als mogelijk loodvrij gaan inzetten.

Om ons als NKS te ondersteunen heeft Sportvisserij Zuid-West Nederland een prachtig pakket aan loodvrij producten beschikbaar gesteld voor de deelnemers aan de finale.

Wij willen Sportvisserij Zuid-West Nederland bedanken voor hun bijdrage en de prachtige goody bag aan loodvrij producten. Gezamenlijk zullen we loodvrij promoten.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook