Schitterende Westin prijzentafel voor de Westin Zander Masters Lure Only.

Als het weer zo blijft zoals verwacht zal aanstaande zondag de special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 plaats vinden. Het strijdtoneel het HollandsDiep is er in ieder geval klaar voor en de snoekbaarzen liggen op scherp voor de Westin Zander Masters Lure Only.

Prijzentafel

Met nog maar een paar dagen te gaan is het tijd om een klein deel van de prijzentafel aan jullie prijs te geven. Westin heeft de special nog extra speciaal gemaakt door een dijk van een prijzentafel voor jullie neer te zetten.

Wat kunnen jullie zoal verwachten W4 vertical, W3 verticals, W6 tassen, etc… Westin heeft er voor gezorgd dat niet zoals jullie gewend zijn de top 5 in de prijzen valt maar de volledige top 10 van het dag klassement.

Daarnaast zijn er prachtige pakketten samen gesteld voor de 10 grootste snoekbaarzen en natuurlijk de grootste baars en snoek.

Wij willen via deze weg Westin bedanken voor de prachtige prijzentafel die ze tot onze beschikking hebben gesteld.

Degene die graag willen weten wat er nu precies op de prijzentafel ligt, houdt de www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen in de gaten hier zal deze week live de prijzentafel bekend worden gemaakt!

De Like & Share actie op de facebook van het NKS loopt tevens nog steeds door. Wil je kans maken op een prachtige Westin giftbox. Ga dan snel naar de facebookpagina en deel de actie.

Wie valt aanstaande zondag met zijn neus in de boter en gaat er met de prijzen vandoor. De Westin Zander Masters beloofd een special van formaat te worden met het maximale aantal boten aan de start.

Stay tuned voor meer Westin nieuws.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters