Rapture & Ecogear Streetfishing Utrecht 14 oktober 2017

logo_sf_nlOp zaterdag 14 oktober is de mooie stad Utrecht opnieuw het decor van een streetfishing wedstrijd. Op deze dag zijn we te gast in het water van de Algemene Utrechtse Hengelsport Vereniging (AUHV). Deze vereniging is ook medeorganisator van deze wedstrijd. De AUHV sponsort voor deze dag gratis vergunningen voor niet-leden. Deelnemers moeten wel in het bezit zijn van de Nederlandse VISpas.

flyer-sf-utrecht1

Utrecht heeft een belangrijk historisch centrum. Bekend zijn naast de Dom van Utrecht, ook de werfkelders welke direct aan de grachten liggen en van waaruit vroeger de handelswaren werden opgeslagen. Deze grachten, en de singels zijn ons domein voor de wedstrijd. Het troebele water herbergt een prima roofvisbestand, waar je alles kan verwachten. Naast baars, snoek en snoekbaars werd er bij de vorige editie ook roofblei en windes gevangen. En deze vissen tellen ook mee en zouden wel eens opnieuw doorslaggevend zijn voor een hoge klassering.

logos-rapure_ecogear

Rapture & Ecogear
Onze nieuwe hoofdsponsor Rapture & Ecogear sponsort deze wedstrijden met een zeer mooi prijzenpakket voor de top 3 en grootste roofvissen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een goodie.

Kortom een absolute super wedstrijd op zaterdag 14 oktober a.s. in een van de mooiste streetfishing decors die je maar kan hebben. Dit moet wel een geslaagde dag worden.

rapture2

Aanmelden
Aanmelden kan zowel individueel of als team. Kosten zijn €25,- per persoon. Leden van Streetfishing Nederland krijgen €5,- korting.Een lekkere lunch is inbegrepen.

Je kan je online aanmelden via: http://streetfishing.nl/rapture-ecogear-streetfishing-utrecht-2017-2018/.

We hopen veel mensen aan de start te zien in Utrecht.

Streetfishing Nederland