De Zeck Belly Cat bij Tom Cat.nl

1Zeck fishing heeft sinds vorig jaar een belly boot uitgebracht, maar bij elke zending waren ze al van te voren uitverkocht. Nu eindelijk is de voorraad zodanig dat ze niet meer op bestelling geplaatst hoeft te worden en nu dan ook gewoon op voorraad liggen.

De gehele uitvoering van de zeck belly cat boot zorgt voor een flexibele en een veilig gevoel als menige andere belly boats. Niet alleen de grote van 170 cm zorgt voor een enorme stabiliteit bij harde drills, maar ook de zit positie.

Door de 3 lucht kamers binnen in de bellyboot, de opblaasbodem en de opblaasbare zitting zorgen voor de nodige zekerheid. Het draagvermogen van de bellyboat is 160 kg, maar heeft dan nog genoeg speel ruimte over.

De pvc sterke belly boat is op de delen die sterk belast worden extra verstevigd met een dikke schuurlijst. Verder zitten er ook nog peddels op voor als je iets meer vaart zou willen maken. Ook Is er een hekspiegel erbij geleverd waar je een elektromotor aan kunt maken. Mede hier door kun je zonder moeite een stuk verder varen.

2 adapters die tevens als extra bijgeleverd worden kan je gebruiken voor een hengelsteun en fish finder steun. De belly boot wordt compleet geleverd met hengelsteun, fishfinder steun, reparatieset, schouder draagriem, luchtpomp, draagtas, 2 zijtassen, en tevens een afdeknet voor in de punt en een net voor waar je gerust je aas of materiaal in kunt leggen.

De afmetingen zijn 170 cm lang en 116cm breed, draagvermogen 160+kg, eigen gewicht zit op 18kg.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze site of nog beter kom langs bij ons in de winkel en overtuig je zelf, maar ik waarschuw je alvast ieder die is komen kijken wou hem ook graag hebben!

Groeten, Edwin klijnsma – tom-cat.nl

Voor een afspraak kunt u bellen naar tel nr: 0623935296.

20171017_112201

Bezoekadres:
Jules Haeckstraat 2A
7553 XG Hengelo OV
Website: www.tom-cat.nl

16-2-2015 13-14-47