Technautic Zander Masters Amer.

Beste Deelnemers en Belangstellende,

Als de weergoden ons goed gezind blijven dan gaat de Technautic Zander Masters Amer aanstaande zondag van start. De hoogste tijd om het sterren duo van Technautic aan jullie bekend te maken.

Laten we beginnen bij de captain van team Technautic. Al jaren lang is hij het trouwe gezicht van Technautic en als oud Nederlands Kampioen heeft hij zijn strepen in de snoek(baars)visserij reeds verdient.

Los van zijn glansrijke snoekbaars carrière binnen het NKS is deze adonis bekend van een spelprogramma waar de bijnaam “Leontien” geboren werd.

Inmiddels heeft hij een nieuwe carrière op als youtube ster waar hij de roofvissers voorziet van raad en daad over de materialen van Technautic en de snoekbaarsvisserij. Aanstaande zondag geeft hij zijn 90 paardenkrachten de sporen naar de stekken op de Amer en wapperen zijn lange bruine manen in de wind. We hebben het over niemand minder dan Robbert Poelwijk.

De sidekick tijdens de Technautic Zander Masters Amer is ook geen onbekende. Tijdens dat beruchte spelprogramma leerden ze elkaar kennen. Deze tweeling broer van Gaston Starreveld diende echter een switch te maken van het snoekvissen naar de finesse snoekbaarsvisserij.

Inmiddels doet hij dat samen met Robbert glansrijk. Los van de kneiters van snoekbaarzen die de heren samen vangen weet deze topvisser iedere wedstrijd wel een mooie bijvangst te noteren. Snoeken zijn favoriet maar ook de meerval laat hij niet schieten. Het duo wordt gecompleteerd door Marcel Sannes.

Wij wensen de heren veel succes en dat ze de vlag van Technautic met verve mogen verdedigen in het sterke deelnemersveld.

Wil je erbij zijn op de Amer dit kan nog er is 1 plaats vrij. Kijk dan snel op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters