Nieuw in het assortiment van Crazy Fish, Kasari “Oderus Dragonfly“

Crazy Fish, Kasari “Oderus Dragonfly“
Crazy Fish, Kasari “Oderus Dragonfly“
Of te wel de libellenlarven, dit is het nieuwste stukje kunstaas van de Crazy Fish familie. Wat doet een libellenlarve eigenlijk onder water? Een libellenlarve is een rover en jaagt op bijvoorbeeld muggenlarven. Een libellenlarve kan zowel lopen op bijvoorbeeld planten als zwemmen. Ook kan deze larve een behoorlijke snelheid onder water bereiken. Hij gebruikt als het ware een straalmotor.

Tekst en foto’s: Dennis Horvath

dscn3515

Zijn achterlichaam zit vol met water en dat kan hij er uit persen, hierdoor ontstaat een straalaandrijving. De libellenlarve kan je vinden op beschutte plekken, bijvoorbeeld tussen de waterplanten, tussen de stenen, in het riet enzovoort.

7

Tegenwoordig kan je hem ook vinden in een blisterverpakking van Crazy Fish en wel in 2 verschillende maten de 1 inch en de 1,6 inch beide maten zijn ook nog eens te vinden in 24 verschillende kleuren. Ze zijn zowel langzaam zinkend als drijvend te verkrijgen.

2

Het is een stukje aas waar de visser wellicht eerst een beetje vertrouwen in zal moeten krijgen. Net als zijn levende soortgenoot doet de Kasari niet echt heel veel. In vergelijking tot de rest van het Crazy Fish assortiment is het is een vrij stijf stukje kunstaas, alleen de pootjes bewegen iets onder water, in de natuur is dit niet anders. Na er gewoon zorgvuldig mee gevist te hebben zal de visser merken dat dit toch wel een heel specifiek stukje kunstaas is. De vis wil hem gewoon hebben. Zowel groot als klein pakt hem gretig.

5

Je kan de Kasari op elke gewenste manier vissen, probeer er wel licht mee te vissen, het zweefmoment is een zeer belangrijk aspect voor dit stukje kunstaas. De Kasari is speciaal ontwikkeld voor de “kleinere “ rover zoals baars en kleine snoekbaars. Ook de winde zal hem zeker pakken als hij de kans krijgt.

9

De kasari in 1 inch is te verkrijgen in een verpakking van 8 stuks waar dan ook meteen 8 verschillende kleuren in zitten.

4

Dennis Horvath – ProStaff Next Level Fishing

Bent u winkelier en geïnteresseerd in onze producten neemt u dan gerust contact met ons op.

Next Level Fishing.
Michel Oostdijk
Olieslagerstraat 12
1825 GJ Alkmaar
Tel (+31) 06-54272345
email: info@nextlevelfishing.nl
website: www.nextlevelfishing.nl
facebook :Crazy-Fish Netherlands