MA-Marine System van Iron Claw Deel 2

In deel 1 heb ik al verteld dat het een zeer handig systeem is omdat je alle elementen los kan kopen en dus je eigen invulling geven aan de inrichting van je eigen boot. En dat je eventueel de onderdelen ook nog met een ander merk kan combineren.

Tekst en foto’s: Jack vd Mortel

Bekijk het eerste deel van deze MA producten hier!

Huurboot

Heb je nu geen eigen boot tot je beschikking maar ben je aangewezen op een huurboot of je huurt een boot in het buitenland. Ook dan is het wel prettig om natuurlijk de boot in zo verre het kan in te richten naar jouw wensen.

Sommige huur boten hebben geen dieptemeter of steunen aan boord wat toch wel wenselijk is. Ook daar heeft Iron-Claw over nagedacht en hebben ze ook voor deze groep mensen een aantal handige steunen op de markt gebracht dit jaar. Zo zijn er de normale hengelsteunen die op de meeste boten door middel van een klem “tijdelijk” op de boot te plaatsen zijn.

Losse onderdelen

Maar ook alleen een losse klem die uit te breiden is met alle onderdelen beschreven in deel 1 van dit artikel. Op deze klem kunnen dan dieptemeter, steunen of telefoon houder worden geplaatst. En nogmaals omdat alles los te bestellen is zéér handig.

Hier is de klem uitgevoerd met een verleng stuk en schermhouder voor het plaatsen van een dieptemeter. Maar hier kan bijvoorbeeld ook een balhead met ballhead clamp op geplaatst worden het scherm in nog meer verschillende posities te plaatsen.

Uiteraard is er ook aan de transducers gedacht bij dit systeem . Zo is er de normale Transducer mount en de transducer mount de luxe. De normale transducer stang heeft een lengte van 80 cm en de klem heeft een opening van 75 mm.

De transducer stang de luxe hieronder is telescopisch en kan tot 140 cm worden uitgeschoven, ideaal dus voor boten met hoge zijkanten. Tevens is hier al een arm bij geplaatst voor het monteren van een scherm.

Al deze items van dit marine systeem zijn ook nog eens zéér gunstig geprijsd. Om zo maar een paar voorbeelden te noemen van de items in dit deel en de items die in deel 1 zijn besproken.

Een complete ballhead bundel is er al voor rond de 22 euro een screenholder voor rond de 10 euro of een ballhead clamp voor rond de 15 euro. Uiteraard kan dit per winkel wat verschillen maar dan heb je een beetje een indicatie.

Maak er iets moois van op je boot, Jack van de Mortel.

Bij welke winkeliers zijn de MA producten van Iron Claw te koop of te bestellen? Klik hier voor de lijst met winkeliers!

Winkeliers die nog niet met Saenger samenwerken en geïnteresseerd zijn in de MA producten van Iron Claw, kunnen daarvoor telefonisch contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiger Edwin Klijnsma op: 06 23935296 of via e-mail: Edwin.klijnsma@saenger-tts.com