Workshop leren meerval vissen vanaf de kant

Het vissen op meerval wordt steeds populairder. Het is big-game fishing in ons mooie kleine landje. Een extreme sport waarbij ongekende krachten vrijkomen! Een geweldige uitdaging om de mysterieuze meerval te vangen. Dé jacht naar die 2m+. Wie wil dat nou niet?!

Datum: Donderdag 7 april 2022
Tijdstip: 19.30 – 21.30
Locatie: Prinsenstraat 30, Dalfsen (In de winkel) 

Het beginnen met vissen op meerval kan lastig zijn. Waar zit de meerval eigenlijk? Kan ik meerval vinden in mijn water? En waar begeven ze zich dan? Wat is het aasgedrag? En welke materialen heb ik daarvoor nodig? Hoe werkt dat dan precies? Wat is dat afspannen nou precies? En hoe werkt dat nou met die breeklijntjes? Of – waarom heb ik nog steeds mijn eerste meerval niet gevangen?

Al deze vragen willen we graag voor je beantwoorden middels een uitgebreide workshop. Deze workshop geven we in samenwerking met ons visteam: Team Tom-Cat.nl – dus écht vanuit de praktijk, we hebben met z’n allen praktisch elke situatie wel meegemaakt. Hierdoor leer je het meervalvissen vanaf de kant ook écht zoals het werkt in de praktijk en wordt je duidelijk waar je op moet letten, de Do’s en Dont’s. In de winkel hebben we al het materiaal om handen om alles perfect uit te leggen.

In deze workshop leer je:

– Alles wat je moet weten over de meerval
– Waterlagen
– Aasgedrag in relatie tot bovenstaande
– Plekken zoeken
– Manieren van vissen
– Aassoorten
– Freestylen, afspannen, pelletvissen
– Onderlijnmontages maken: in de praktijk
– Montages uitleggen / varen: in de praktijk
– En nog veel meer!

Na deze workshop kun je helemaal zelf op pad, achter de meerval aan. Weet je welke spullen je nodig hebt en kun je je eigen onderlijnen knopen.

We hebben beperkt plek voor de workshop: 20 personen. Hier kun je je aanmelden: https://tom-cat.nl/workshops/workshop-tom-cat-nl/ – het bedrag 8.75 wordt aangevuld tot 15 euro door verzendkosten.

Hier krijg je na de totale workshop meteen de enige echte Tom-Cat.nl pet voor en 10%* korting in de winkel op al je aankopen, naast de nodige versnaperingen natuurlijk.

* m.u.v. artikelen die onderhevig zijn aan vastgestelde prijzen.
Zit de workshop al vol of staat er nog geen nieuwe datum gepland? Stuur ons via het contactformulier alvast dat je er graag bij wil zijn. Dan zorgen we dat wanneer er een nieuwe datum beschikbaar komt je een berichtje krijgt om in te schrijven!

Wie zien we op 7 april?

Up to date blijven omtrent het meervalvissen? Volg ons op de socials:

https://www.facebook.com/meervalshop
https://www.instagram.com/meervalshoptomcat.nl

Heb je vragen of opmerkingen – wil je samenwerken of een product bestellen wat je nog niet zag staan in de webshop? Neem contact met ons op!

Contactgegevens & winkel:
Prinsenstraat 30
7712 AJ Dalfsen
Tel: 0529-466050
Email: info@tom-cat.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur (maandag op afspraak)
Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur

De koffie staat klaar! Groetjes, Team Tom-Cat.nl