WK Streetfishing 20 en 21 november 2021

Sportvisserij Nederland organiseert voor het eerst het WK Streetfishing. Dit officieel aangevraagde evenement zal plaats vinden op 20 en 21 november van dit jaar.

www.sportvisserijnederland.nl/twee-wk-s-in-nederland.html

Dennis Horvath: “In elke stad moeten we vis kunnen vangen en dat gaan we ook laten zien.”

Hier zijn ook 2 bondscoaches voor aangesteld (Sander Groenenboom en Dennis Horvath) die de selectie gaan samenstellen, trainen, begeleiden en ondersteunen daar waar nodig is.

www.sportvisserijnederland.nl/bondscoaches-wk-streetfishing-blikken-vooruit

Sander Groenenboom blaakt van het vertrouwen in de kansen van Nederland op het WK Streetfishing.

Sander en Dennis zullen dit jaar de selectie voor de WK Streetfishing gaan samen gaan stellen. De selectie zal bestaan uit 2 teams van 4 deelnemers en 2 reserve vissers. Totaal zal de selectie dus bestaan uit 10 man.

Hier een aantal voorwaarden/aandachtspunten om in aanmerking te komen voor de selectie.

Voordat je mee kan doen aan de WK Streetfishing zal je 1 van de selectie wedstrijden moeten vissen en daarbij bij zal je jezelf moeten kwalificeren om door te gaan naar het NK op 16 oktober 2021.

De datums en locaties van de selectie wedstrijden zijn:

10 juli Rotterdam
19 september Sneek
26 september Groningen
26 september Zaandam
2 oktober Zwolle
3 oktober Nieuwegein

Inschrijven kan via:

www.sportvisserijnederland.nl/inschrijving-selectiewedstrijden-nk-streetfishing-geopend

Je bent automatisch gekwalificeerd voor het NK als je eindigt bij de bovenste 25% tijdens de geviste selectie wedstrijd. Daarna is het belangrijk dat je het NK vist op 16 oktober. Als jij het NK hebt gevist pas dan kunnen de bondscoaches jou selecteren om deel te nemen aan de WK. Wil je hier echt helemaal voor gaan houd er dan rekening mee dat jij de week voorafgaand aan het WK beschikbaar moet zijn, dit zal de trainingsweek worden op het parcours van de WK.

Voor meer informatie over dit of andere onderwerpen zie de site van Sportvisserij Nederland: https://www.sportvisserijnederland.nl