Verslag Technautic Zander Masters Amer.

Judgementday was het afgelopen zondag tijdens de Technautic Zander Masters Amer. Een dag die voor menig deelnemer bol stond van de spanning. Het klassement kon nog helemaal op zijn kop, de dagzege en dan ook nog eens de aller laatste 6 tickets voor de Grand Final op 27-10. Kortom genoeg om volop te strijden.

Gestreden werd er vanaf het eerste moment de kromme hengels vlogen bij een groot aantal deelnemers in het rond met dubbel hook ups als gevolg. Waren het allemaal maatse snoekbaarzen zeer zeker niet dat maakte het juist zo mooi. Alle soorten kwamen werkelijk de hoek om zeilen, roofblei, snoek, baars, brasem en snoekbaars.

Ze weten altijd grote vissen te vangen Uli & Michael…
Als snoekbaars visser is op de foto gaan voor de grootste snoek soms heel moeilijk…

Een pracht van een wedstrijd dus waar menig deelnemer voldoende vissen in de boot had. Niet allemaal maats of het juiste soort maar ruim voldoende actie. Millimeter werk was het bij vele snoekbaarzen die werden aangeboden een kneiter erbij en je kon zomaar van zero naar hero gaan.

De Nederlands Kampioenen Snoekbaarsvissen 2019 zijn Daan de Rijk & Jan Baar!

Wie uiteindelijk de Technautic Zander Masters Amer en het klassement op zijn naam heeft geschreven is te lezen op www.nksnoekbaarsvissen.nl

Tight lines & Fair play, NKS Dutch Zander Masters