Verslag NKS Grand Final 2019 Nieuwe Merwede

Afgelopen zondag was het zover de NKS Grand Final 2019. Een wedstrijd waar de beste 12,5% van iedere voorronde het nog één keer tegen elkaar opneemt. De Final Battle tussen de toppers van de Dutch Zander Masters 2019. Het strijdtoneel werd afgelopen zaterdag pas bekend gemaakt de Nieuwe Merwede. Een water waar menig deelnemer vol vertrouwen naar toe afreisde.

Op weg naar de start…
De Wedstrijd

Al vanaf het begin van de wedstrijd ging het aardig goed met de vangsten over het gehele parcours werden snoekbaarzen, baarzen en snoeken gevangen. De maat viel niet altijd mee en voor vele teams was het hard werken om tot de gewenste 7 maatse snoekbaarzen te komen.

Frank & Dennis wisten ze te vinden….

Bonusvissen was het gene waar menig deelnemer hoopte en die wel eens nodig konden zijn voor een hoge klassering. De snoekbaarzen zaten veelal in de categorie van 42-55 cm, wat betekend dat het een millimeter spel zou gaan worden in de top.

De koning van de bijvangst bewees zichzelf wederom op de Nieuwe Merwede…
Een prachtige snoekbaars was goed voor een Navionics kaart en een unieke bokaal…
De Top 3 van een geslaagde Grand Final. Van Harte Gefeliciteerd!

Kortom voldoende snoekbaarzen, spanning om het een waardig afsluiter van het seizoen te noemen. Wie uiteindelijk met de prijzen naar huis zijn gegaan valt te lezen op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Het Golden Koppel van de Grand Final en verdiende winnaars Tonnie & Rob! Van Harte Gefeliciteerd!

Stay tuned want na het verslag van de finale zal er ook nog een verslag volgen van het algemeen klassement.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters