NKS Technautic Zander Masters Amer gaat door!


Beste Deelnemers & Belangstellenden,
Het ziet er goed uit voor aanstaande zondag tijdens de NKS Technautic Zander Masters Amer. We kunnen jullie dan ook melden dat de Technautic Zander Masters Amer aanstaande zondag door gaat! Wij wensen team Technautic en de andere deelnemers veel succes!

Onderstaand hebben we nog een aantal huishoudelijke mededelingen, gelieve deze op te volgen zodat we op tijd kunnen inschrijven en starten.

Traileren:
Gezien de drukte op de diverse hellingen verzoeken wij jullie tijdig aanwezig te zijn en te water te gaan. De inschrijving is geopend tot 8.15 uur!

Drimmelen: Boot 48, 8

Lage Zwaluwe: Boot 19,20,21,22,29,32,41,47,

Oostdijk/Oosthaven: Boot 4,7,13,14,17,24,26,36,40,66

Meer dan 30 boten kunnen we in Strijensas niet kwijt. Gelieve dit niet meer te wijzigen!!

Inschrijflocatie:

De inschrijflocatie voor Lage Zwaluwe bij de steigers van de veerboten. De eigenaar heeft ons toestemming gegeven om daar gebruik te maken van de lege steigers om de inschrijving te doen. Via deze weg willen wij hen hartelijk danken voor de medewerking en Werner Rits voor het regelen.
Inschrijven kan tot 8.15 uur.

Start Wedstrijd:

De start van de wedstrijd is vanaf Lage Zwaluwe. Het parcours blijf echter het zelfde!

Prijsuitreiking:

Deze zal digitaal plaats vinden. Gezien het een cash wedstrijd is zullen de prijswinnaars worden verzocht hun bankgegevens kenbaar te maken bij de organisatie.

Mocht je nog deel willen nemen of iemand weten die deel wil nemen er is momenteel 1 plaats vrij. Dus schrijf je snel in.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters