NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep volgeboekt!

Naar alle waarschijnlijkheid is het aanstaande zondag zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een 100% volle wedstrijd met allemaal toppers die instaat zijn om 7 dikke snoekbaarzen te vangen. Het beloofd dus een prachtige wedstrijd te worden.

De wind is wel wat aangetrokken daarom besluit de organisatie zaterdag voor 12 uur over het doorgaan van de wedstrijd.

De hoogste tijd om team Quantum 2 aan jullie voor te stellen. Het is wederom een top team dat uit het blik van Quantum is getrokken. Voor ons als organisatie zijn ze nog vrij onbekend maar een rondje op de socials gaf meer duidelijkheid over de kwaliteiten van deze toppers.

De captain van team Quantum 2 is er één die zijn strepen in de roofviswereld dubbel en dik heeft verdiend. Op zijn facebook staat het bol van de prachtige dikke vissen snoek, snoekbaars en baars. Ook in de wedstrijd wereld stond hij recent (Predatortour) nog op het podium met een prachtige derde plaats.

Het moge duidelijk zijn dat Wim Christiaans een gevaarlijke kandidaat is voor de overwinning tijdens de Quantum Zander Master.

De vice captain van team Quantum 2 is er ook eentje die voor ons totaal onbekend is. Echter ook hier gaven de socials uitsluitsel. De ene na de andere dikke vis kwam boven bij het onderzoeken van deze top visser. Het viel ons op dat het veel snoeken waren maar ook de snoekbaars is voor Yannick Everaerts geen onbekende.

Samen zijn deze twee een gouden duo en zeer gevaarlijk voor de prijzen aankomende zondag.

Wij wensen Yannick & Wim veel succes en plezier tijdens de Quantum Zander Masters HollandsDiep.

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook

Tight Lines & Fair Play,NKS Dutch Zander Masters