NKS Navionics Zander Masters Lek

De Navionics Zander Masters Lek staat 12-12-2021 onder voorbehoud van corona op het programma. Een wedstrijd waar we allemaal naar uitkijken. Echter als de corona regels blijven zoals ze nu zijn of nog zwaarder worden zal de wedstrijd niet doorgaan. We blijven de ontwikkelingen volgen en kijken vooruit naar de Navionics Zander Masters Lek.

Een echte rivieren wedstrijd waar de Navionics kaarten goed van pas komen om de ideale snoekbaars plekken te vinden. De hoogste tijd dus om één van de drie Navionics teams bekend te maken.

Navionics Team 1

Navionics team 1 is een team dat thuis hoort in het rijtje NKS veteranen. Deze heren vissen het gehele jaar als team Navionics en hebben in het verleden aangetoond tot grootse prestaties in staat te zijn.

De captain heeft te kennen gegeven dat rivieren niet echt zijn ding zijn maar de Lek heeft iets speciaals voor hem. Hij gaf te kennen dat je in maart op de lekke altijd “dikken” kan vangen. Verder is hij het laatste half jaar bezig om het half water vissen beter onder de knie te krijgen. Afgelopen wedstrijd op de Lek kwam er een dikke meerval boven die half water gevangen was dus er zijn uitdagingen genoeg om “dikken te vangen. We hebben het dan ook over niemand minder dan Douw “pelagic” Luurs die als captain aantreed in team Navionics 1.

Douwe beschikt tijdens de Lek over een maat die bekend staat om het Old Skool vissen. Het sleepje en de pen zijn deze visser niet onbekend. Ook de maat van Douwe is zich dit jaar aan het toeleggen op een voor hem redelijke onbekende techniek namelijk het vissen met shads. De captain heeft aangegeven dat shads normaal uit den boze waren voor zijn maat de fireball en sleepje zijn de vertrouwde technieken. Echter heeft Karel Weber of anders gezegd Rubberen Karel zich toch gelegd op het vissen met shads.

Het beloofd dus wat moois te gaan worden voor team Navionics 1 die zich het afgelopen half jaar hebben toegelegd om hun wapen arsenaal te vergroten. Een team om rekening mee te houden tijdens de Navionics Zander Masters Lek. Dit team mocht zich namelijk als eens Nederlands Kampioen Pennen noemen in 2017, zouden ze ook de koningen van de Navionics Zander Masters Lek worden?

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook er zullen nog 2 Navionics teams bekend worden gemaakt en dit zijn allemaal toppers. Wij wensen team Navionics 1 veel succes tijdens de Navionics Zander Masters Lek.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters