Green Friday Sale bij Tom-Cat.nl.

Bij Tom-Cat.nl willen we alleen kwaliteit & service aanbieden, voor jou als meervalvisser – maar ook denken aan de prachtige natuur waar we ons dagelijks in begeven voor onze hobby.

Daarom zijn we begonnen met Green Friday: focus op de kwaliteit van de toekomstige vangsten. Daarom: Duurzaam kunstaas  shads, v-tails, grote slab-shads met 25% korting! En natuurlijk 15% korting op het gehele assortiment erbij!

Er zijn ook grotere mix dozen verkrijgbaar, ideaal als cadeau voor sinterklaas of kerst: Zie je de mixdoos nog niet staan? Vraag ons een combi te maken van de bestelling!

Deze duurzame range kunstaas is ontzettend flexibel, non-toxic voor het milieu en UV-active. Alle maten en soorten zijn er in te vinden, ook prachtige slanke rustigere v-tails. De actie van deze range is superieur, meerval kan het moeilijk weerstaan – evenals de andere grote rovers. Denk er om dit kunstaas niet tussen je normale shads te leggen!

Daarnaast is het gehele* assortiment met 15% korting verkrijgbaar! Dus ook de dauwwormen !

De actie loopt tot zaterdag ochtend 09:00, zodat het zaterdag nog geleverd wordt ;) Tot snel bij Tom-Cat.nl, of in de winkel in Dalfsen nabij Zwolle!

*m.u.v. Zeck

Over Tom-Cat.nl

Het assortiment van Tom-Cat.nl is kwalitatief sterk en compleet. Verdeeld in categorieën voor de manier zoals je graag gaat vissen. Denk aan: Meerval boot en verticaalhengels, afstandshengels voor het afspannen, inline hengels. Of de meerval molens & reels. Natuurlijk zijn hier ook alle haken en materialen voor firebal-montages te vinden. Zo hebben we ook een opspoel service ontwikkeld; zo hoef je je nieuwe lijn er nooit meer zelf op te zetten. Komt het op je spoel in huis!

Natuurlijk vind je hier ook de meest handige rig-wallets, tenten en boottenten en kleding – handig voor de aanstaande winter! Zo zijn wij leverancier van de beste meervalmerken: Zeck, Black Cat , Madcat & Uni-Cat.

Up to date blijven omtrent het meervalvissen? Volg ons op de socials:

https://www.facebook.com/meervalshop
https://www.instagram.com/meervalshoptomcat.nl

Heb je vragen of opmerkingen – wil je samenwerken of een product bestellen wat je nog niet zag staan in de webshop? Neem contact met ons op!

Contactgegevens & winkel:
Prinsenstraat 30
7712 AJ Dalfsen
Tel: 0529-466050
Email: info@tom-cat.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur (maandag op afspraak)
Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur

De koffie staat klaar!