Nieuw van Spro, online Gear Guides!

Op de website van SPRO vind je vanaf nu 3 nieuwe ‘gear guides’ en een compleet vernieuwde catalogus waarin ruimte is voor alle producten van SPRO in het jaar 2020. Iedere roofvisserij komt aan bod! Vergaap je nu aan al het lekkers dat SPRO je in 2020 te bieden heeft.

SPRO PREDATOR

Allereerst is de volledig nieuwe, stijlvol vormgegeven catalogus van SPRO Predator online geplaatst. 90 pagina’s gevuld met de allermooiste en nieuwste roofvisproducten compleet met specificaties, adviesprijzen en productuitleg.

ROOFVIS

De SPRO Predator Gear Guide is gefocust op uitsluitend de roofvisserij en verdeeld tussen alle oogstrelende splinternieuwe roofvisproducten zul je zien dat deze gids is gevuld met allerlei superhandige praktijktips. Voor een makkelijk eye catching overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied van SPRO kun je het best de Predator Gear Guide bekijken.

STREETVISSEN

Als laatst, maar zeker niet als minst zijn de gloednieuwe producten van het, met name bij streetvissers populaire, SPRO FreeStyle ook gebundeld in een zogenaamde gear guide. Dus maak jij graag water onveilig in een stedelijke omgeving en ben je niet vreemd van het betere finessewerk? Check dan zeker de FreeStyle Gear Guide.

Sleutelwoorden in het assortiment van FreeStyle zijn: kwaliteit, finesse, lichtgewicht en comfort. De range aan producten maken het leven van een streetvisser extreem comfortabel!

TROUT MASTER

Als laatst, maar zeker niet als minst is er de Trout Master brochure met alle benodigdheden die de professionele forelvisser maar kan wensen. Of je nu meedraait in de top van het wedstrijdcircuit, of zo nu en dan eens een keer op forel gaat vissen, deze ‘Gear Guide’ biedt uitkomst. In de complete range van Trout Master zul je nooit misgrijpen!

WINNEN

Al deze nieuwe producten komen ook regelmatig langs op onze Facebook, Instagram en YouTube. Bovendien organiseren we op alle drie de kanalen regelmatig toffe winacties, dus als jij niets wilt missen zijn deze kanalen zeker het volgen waard!