Navionics Zander Masters Hollandsdiep.

Aanstaande zondag is het zover de Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Een altijd spannende wedstrijd waar alle technieken in de snoekbaarsvisserij samen komen. Van het old scool tot het pelagic sharpshooting. Experts op deze gebieden hebben zich al in geschreven zoals Old Scool kampioenen Douwe Luurs & Karel Weber, pelagic champs Joeri Verhoef & Mark Struijk en natuur de verticaal specialisten Wim Hak & Ben Oskam. Kortom een gezelschap met kampioenen staat aan de start. 

Wie ook aan de start staat zijn Navionics team 2. Een team dat bestaat uit 2 wedstrijdvissers puur sang. Als captain van dit Navionics team hebben we een snoekbaars crack die zelfs de regerend kampioen zijn PR liet vangen.

Iemand die zijn kennis maar al te graag deelt via de media kanalen om zijn concurrenten naar het hogere niveau te tillen. Dat is waar het omdraait binnen het NKS competitief en elkaar verder helpen. Naast zijn hobby als roof-/snoekbaarsvisser is de captain gespecialiseerd in het proeven van gehaktballen. We hebben het over Vincent “Meatball” Tobé.

Als sidekick heeft Navionics een ware wedstrijdtijger uit de stal gehaald. De wateren rondom trailerhelling de banaan zijn voor deze topper geen geheim. De Navionickaarten wijzen hem de weg op onder andere het Hollandsdiep. In het verleden trolde hij met deze kaarten de richels af met groot succes, inmiddels is heeft het halfwater vissen ook geen geheime meer.

Op diverse andere toernooien stond hij op het podium en tijdens het NKS gaat hij voor goud. We hebben het over niemand minder dan Jelle de Jong.
Wij wensen team Navionics 2 veel succes in deze prachtige wedstrijd vol met kampioenen.

Tevens bedanken wij Navionics voor het mogelijk maken van deze prachtige wedstrijd.

Wil jij nog mee doen tijdens de carnavalswedstrijd van het NKS. Dit kan nog steeds schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl .

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters