Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet.

Beste Deelnemers & Belangstellende, de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet ligt achter ons en eindelijk is de competitie begonnen. Alle deelnemers staan gelijk weer op scherp want het is bekend dat een misstapje in de eerste wedstrijden de titel kan kosten op het einde.

Op de site van de NKS Dutch Zander Masters www.nksnoekbaarsvissen.nl staat inmiddels een verslag over deze winderige maar succesvolle wedstrijd.

Wij feliciteren hierbij de winnaars Tom Kroon & Jaap van der Wal die heer en meester waren tijdens de Hareco Zander Masters Haringvliet. Tevens bedanken we Hareco Hengelsport voor de sponsoring van deze top wedstrijd.

De Vooruitblik

Over het weer zullen we maar niet vooruitblikken het kan vriezen, dooien, tropische tempraturen, regenen, hard waaien, geen wind en ga zo maar door. De weermannen en vrouwen weten het de laatste dagen een uur van te voren nog niet.

Waar we wel naar kunnen kijken is naar de Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Een wedstrijd waar altijd alle technieken ingezet worden. Old Skool, Werpend, Verticaal en Pelagisch. We gaan ook wederom richting de paaitijd dus wie weet of de vissen al op het ondiepe liggen.

Het parcours op het Hollandsdiep heeft alle mogelijkheden om alle technieken in te zetten. Prachtige ondiepe platen, scherpe taluds en walhalla voor de snoekbaarsvisser.

De vangsten van de afgelopen weken zijn er ook goed te noemen, zowel qua formaat als qua aantallen. Het zou dus zomaar eens een strijd kunnen worden op de millimeter. We zullen het zien op 18 februari 2023.

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze wedstrijd dit kan nog er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvisssen.nl.

Wij wensen jullie veel lees plezier.

Tight Lines & Fair Play,NKS Dutch Zander Masters