Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet.

Het weer ziet er nog niet al te best uit voor aanstaande zondag. Er wordt een stabiele windkracht 4 voorspelt met stoten tot windkracht 6. Op dit moment is het nog te vroeg om er iets zinnigs over te kunnen zeggen met name omdat zaterdag en maandag de wind er uit valt. Het lijkt er op dat in de ochtend de zware stoten beginnen af te nemen dus fingers crossed.

Waar we wel iets zinnigs over kunnen zeggen is een andere Hareco Hengelsport team. Het volgende team dat uit de Hareco stal is geplukt is er eentje om rekening mee te houden. De captain van dit Hareco Hengelsport team is er eentje die kan ieder kuiltje op het Haringvliet dromen.

Als echte local is hij dan ook regelmatig te vinden op dit water. Tijdens de diverse NKS wedstrijden op het Haringvliet wist hij samen met zijn sidekick altijd hoog te scoren. We hebben het dan ook over de regerend kampioen Jan Baar.

De sidekick van Jan is ook geen onbekende en eveneens regerend kampioen. Daan lag de afgelopen weken tussen het riet om de concurrentie te bespieden. Als techniek kiest Daan de Rijk voor de fireball en dropshot voorzien van een geselecteerd aasvisje.

De orka van de heren zullen we aanstaande zondag van links naar rechts zien schieten over het Haringvliet opzoek naar die dikke snoekbaarzen.

Mocht je het deze heren lastig willen maken dan kan en mag dat natuurlijk. Schrijf je snel in voor de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Wij wensen de heren veel succes op het Haringvliet. Voor de andere deelnemers een target om voor deze snoekbaarscracks te eindigen. Stay tuned voor nog een top Hareco Hengelsport team.

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook