Roofvisweb wenst u een Gelukkig en Visrijk 2020

Het jaar 2019 zit er bijna op. Wij kunnen terug kijken op een fantastisch jaar met meer bezoekers ooit die onze website wisten te vinden, ruim 220.000! Dit geeft aan dat het Roofvissen in de lift zit waardoor de bezoekers dagelijks terug keren naar onze website voor het laatste Roofvis nieuws.

De website is gerestyled en klaar voor de toekomst. Ook voor 2020 is de agenda weer goed gevuld met nieuwe artikelen, video’s en het bezoeken van heel veel beurzen en evenementen.

2020

Roofvisweb is ook voor 2020 exclusief media partner van het grootste roofvisevent Predatortour Zweden en Predatortour Nederland.

De Predatortour is één van de grootste bootvis toernooien ter wereld en hét podium waar de top van de internationale wedstrijdvissers op roofvisgebied aanwezig is. Roofvisweb doet dagelijks verslag van deze wedstrijden. De wedstrijd data zijn bekend.

Predatortour Zweden- 16, 17 en 18 april 2020.

Predatortour Nederland – 11, 12 en 13 juni 2020.

Roofvisweb Bootforum Dag 2020

Door de drukte en vele wedstrijden was het jammer genoeg niet mogelijk om onze traditionele Roofvisweb Bootforum dag van 2019 te houden. De plannen voor 2020 zijn gemaakt zodat we deze prachtige traditie weer kunnen voortzetten!

Dank aan onze auteurs, de bezoekers en adverteerders die dagelijks onze website wisten te vinden en te waarderen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de hengelsport via ons Roofvisweb Facebook kanaal en meld je gratis aan!

Namens het Team van Roofvisweb wensen wij de bezoekers, auteurs en adverteerders een gezond en visrijk 2020 toe!

Adverteren op Roofvisweb?

Vraag gratis een offerte aan via: frank@roofvisweb.nl