Nieuw en Exclusief bij Neptune Fishing


Wat Neptune Fishing onderscheidt is het gebruik van in Nederland niet verkrijgbaar en handgemaakt kunstaas. Het in kleine oplages gemaakte kunstaas is niet alleen uniek, maar ook van de hoogste kwaliteit. Deze Evil Twin Golden Brown jerkbait is in een zeer beperkte oplage van slechts 10 stuks leverbaar! Dus wees er snel bij. 

Custom Jerkbait 15 cm “Evil Twin” Golden Brown

Jerkbait met mooie actie

Deze ondiep lopende jerkbait van ca. 80 gram heeft bij het binnen draaien een mooie zigzag actie vergelijkbaar met een slider. Maar om de vangkracht echt te ontketenen is het beter om hem met korte rukjes binnen te vissen. Zo kun je hem bijna op de plaats laten dansen.

Veelzijdig kunstaas

Dit is een zeer veelzijdig kunstaas geschikt voor alle omstandigheden. Snel binnen te vissen op bijvoorbeeld zeer ondiepe polderslootjes of boven de plantenbedden. Maar je kunt hem ook laten zinken en dieper water bevissen. Het is een slow-sink dus altijd even wachten na het ingooien – een langzaam zakkende jerkbait is vaak onweerstaanbaar.

Jerkbait met UV hot-spot

De UV hot-spot en speciale (geverfde) ogen kunnen echt het verschil maken op taaie dagen. Het gebruik van UV voor kunstaas is snel aan het toenemen en dat is niet voor niets!

Degelijk uitgevoerd kunstaas

Dit kunstaas wordt vele malen afgelakt en zelfs na verschillende snoeken en een aantal worpen op de stenen was er slechts een minimaal krasje te zien. Uitgerust met VMC haken en sterke splitringen.

Volg Neptune Fishing op Facebook!

Via de Facebook pagina van Neptune Fishing blijf je snel op de hoogte van het exclusieve kunstaas!

Kijk voor meer exclusieve jerkbaits op: https://neptunefishing.nl

Voor meer informatie over Neptune Fishing klik HIER.