Geoff Anderson Barbarus2 100% water en winddicht.

Mac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux. Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik.

Nieuw in het assortiment van Mac Fishing de Barbarus 2  van Geoff Anderson.

De perfecte jas voor de meest extreme vis avonturen. Barbarus 2 is een duurzaam kwaliteitsjack en een betrouwbare metgezel in zelfs de meest barre weersomstandigheden. U zult ervaren hoe de lichte, waterdichte jas u maximale bescherming en comfort biedt. De jas is ook verkrijgbaar in een warmere versie, gevoerd met 100% handgemaakt polyester.

Het Geoff Anderson Barbarus 2 Asimi Suit is een lichtgewicht pak en staat garant voor optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast is dit ademende pak 100% water- en winddicht. Het Barbarus pak is uitgerust met meerdere zakken, hoogwaardige YKK-ritsen, een comfortabele capuchon en een verstelbare zoom.

Bent u compromisloos en veeleisend als het om vissen gaat? Dan moet je de nieuwe Barbarus2 broek hebben die sinds kort in onze online shop en fysieke winkel te koop is. De broek is wind- en waterdicht, en de pasvorm is comfortabel en flexibel, waardoor u zich gemakkelijk kunt bewegen.
De zakken bieden extra ruimte voor uitrusting en gereedschap.

Als nieuwe toevoeging presenteert Geoff Anderson de outfit in het unieke kievit patroon, geïnspireerd op het karakteristieke kievitsei 🥚 En met de Asimi versie krijgt u een Barbarus outfit die u warm en droog kan houden, zelfs in de meest barre winterse omstandigheden.

De conclusie is dat je nu een wind- en waterdichte visuitrusting hebt – precies zoals jij het wilt.

Heb je het al gehoord? Barbarus2 is net uitgebracht.
De outfit van Geoff Anderson is een avontuurlijke, compromisloze en
betaalbare oplossing van de hoogste kwaliteit.
Voor zelfs de meest brute vistrips heb je een outfit, die:
🐟 100% wind- en waterdicht
🐟 licht, duurzaam en ademend
🐟 ontworpen met verborgen zakken die waterdicht zijn
De jas en broek zijn ook verkrijgbaar in een warmere versie, Barbarus Asimi,
die gevoerd is met 100% handgemaakt polyester.

Muisgrijs, met antraciet kleurige schouder en mouwdelen

100% waterdicht, winddicht én ademend topjack, zodat je verzekerd bent van een comfortabel gevoel zelfs onder de meest extreme regen- en wind omstandigheden.

Samen met de Barbarus broek vormt het één complete set en dé perfecte buitenlaag gedurende het hele seizoen! De polswarmers zorgen voor extra comfort en voorkomen het inwaaien van wind en regen.

Pockets:
– 2 waterdichte en verborgen “front pockets”op bortshoogte
– 2 verborgen interne pockets voorzien van YKK® zippers
– 1 kleine binnenzak

Wil jij meer info over de Barbarus 2 outfit, klik HIER. Mac Fishing is officieel verdeler van Geoff Anderson kleding in de Benelux, klik HIER voor verkooppunten.