Nieuwe Quantum producten bij Hengelsport Perfect Catch

Hengelsport Perfect Catch is een jong groeiende hengelsportwinkel en webshop gelegen in het mooie dorpje Tolkamer, aan de Duitse grens met Emmerich.

Bij Hengelsport Perfect Catch is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de winkel is uniek omdat deze op het water gevestigd is en de producten live getest kunnen worden.

Er zijn weer een aantal nieuwe producten van Quantum toegevoegd aan het assortiment.

Quantum Smoke Braid Jigging Line 150M

De naam ‘Smoke’ staat bij Quantum voor compromisloos, absoluut top-materiaal! Iets wat de succesvolle series aan hengels, werpmolens en reels al vele jaren bewijzen. Na een lange ontwikkelings- en testfase komt hier nu ook een high end lijn bij. De ‘Smoke Braid Jigging Line’!

De in Japan geproduceerd lijn is gevlochten uit acht fibers, ze is zijdezacht, loopt als boter door de geleideogen en is daarbij absoluut geruisloos! Iets wat door de duidelijk verbeterde vangstresultaten bewezen wordt. Bovendien heeft de lijn een vrijwel rond profiel en een buitengewoon hoge trekkracht. De lijn is onderverdeeld in de belangrijkste PE-klassen, vanaf 0,6PE tot 2,0PE, waarmee de Smoke Braid Jigging Line vanaf Micro tot X-Heavy het shadvissen volledig afdekt. De kleur Sight Yellow is onder alle lichtomstandigheden goed zichtbaar. Beschikbaar in vijf treksterktes, wordt geleverd op 150 meter spoelen. Prijs: €45.95

Klik hier voor de Quantum Smoke Braid Jigging Line 150M

Quantum Claw Treble Hooks

In ons Q-Hook assortiment is een zeer bijzondere haak te vinden, de eerste en enige dreg met een aashouder! Deze speciale ‘Claw Treble’ is zo gevormd dat ze met haar ‘klauw’ zeer eenvoudig op elk punt in de shad vastgezet kan worden, zonder deze te beschadigen of de actie te beïnvloeden.

En het bijzondere hiervan is dat alle drie de haakpunten vrij liggen om in te dringen! Los verpakt en verkrijgbaar in acht haakmaten van 6 tot 4/0. Prijs: €8,25

Klik hier voor de Quantum Claw Treble Hooks

Quantum Q-Stinger Camo Steel 28kg

Wanneer een vis een softbait pakt, dan heeft de vis het kunstaas niet altijd geheel in de bek. Wanneer het moeilijk is om goede aanbeten te krijgen, dan kan een extra dregje uitkomst bieden! De nieuwe Q-Stingers maken dat jij weer een grotere kans maakt om in die gevallen vis te haken.

Dankzij de unieke Q-dreg met een klauw aan de zijkant van de haaksteel, kunnen alle drie de haakpunten nu langs de softbait gepositioneerd worden. Je hoeft geen haakpunten meer in de softbait te steken, je kunt nu met alle drie de haakpunten de vis haken! Prijs: €8.95

Klik hier voor de Quantum Q-Stinger Camo Steel 28kg

Quantum 4Street Chatter Mini 3,5 en 5 gram

Bedoeld om grote wateroppervlakten effectief mee af te vissen. Het metalen blad laat dit franjekunstaas schudden en met veel trillingen door het water gaan en lokt zo menige roofvis naderbij. Baarzen maar ook snoeken zijn steevast geïnteresseerd in dit kunstaas. De chatterbait kan als extra nog van een shad voorzien worden om zo nog meer trillingen te veroorzaken.

Geheel nieuw: voor de trendy, subtiele Streetfishing-visserij hebben we onze beproefde 4Street Chatter aangevuld met een kleiner model – de ‘Mini‘ Chatter. Een duidelijk kleiner metalen plaatje vooraan de kop en een wezenlijk lager gewicht, gecombineerd met een kleinere haak, maken dit beweeglijke en veelzijdig in te zetten mini-kunstaas tot een lekkernij voor de baars. Leverbaar in 2 verschillende gewichten: 3,5 gram en 5 gram. Prijs: €8.95

Klik hier voor de Quantum 4Street Chatter Mini 3,5 en 5 gram

Quantum 4Street Rubber Jig 14g

Precies het juiste voor verwende baarzen! De pulserende ‘skirt’, die bij het op de bodem belanden voor de nodige opmerkzaamheid bij de stekelridders zorgt, slaat niet alleen bij het jiggen en het met rukjes binnenvissen over de bodem een goed figuur, maar kan ook uitstekend met regelmatige spinstops terug gevist worden.

Bovendien verhindert de flexibele bescherming tegen planten voor aan de kop het vastlopen van de jig tussen hindernissen en houdt deze de haak ook vrij van vuil en plantenresten. Beschikbaar in vier gewichten en 5 aantrekkelijke kleuren. Prijs: €5.50

Klik hier voor de Quantum 4Street Chatter Mini 3,5 en 5 gram

Quantum 4Street Spin-Jig 14 en 21 gram

Het beste kunstaas voor het vissen op roofblei en baars! Spin-Jigs bestaan uit een compacte loodkop die voorzien is van een dreg en een roterend spinnerblad. De gedrongen vorm van de jigs maakt het mogelijk om verre worpen met dit kunstaas te maken, het zinkt vervolgens snel naar de bodem en kan snel of onregelmatig teruggevist worden. Bij de 4Street Spin-Jig is het spinnerblad middels een soepel draaiende mini-wartel met kogellager bij de staart gemonteerd.

Aan de onderzijde, bij het uiteinde van de kieuwbogen, bevindt zich de scherpe dreg, die aan een sterk bevestigingsoog vastgezet is. Zo uitgebalanceerd geeft dit het kunstaas een nog verleidelijker actie in het water en dankzij de naar voren geplaatste dreg, heb je ook minder last van missers. De 4Street Spin-Jig is beschikbaar in vijf aantrekkelijke kleurencombinaties. Leverbaar in 14 of 21 gram uitvoering. Prijs: €6.50

Klik hier voor de Quantum 4Street Chatter Mini 3,5 en 5 gram

Aanbiedingen

Vergeet zeker bij onze aanbiedingen te kijken waaronder de populaire Fox Rage schad 18cm in Firetiger.

Klik hier voor de aanbiedingen pagina!

Over Hengelsport Perfect Catch

Wij, Chris en Barbara zijn de trotse eigenaren van een unieke hengelsportwinkel op het water:Hengelsport Perfect Catch. De winkel bevindt zich in Tolkamer, direct aan en op het water van recreatieplas De Bijland. Het voordeel hiervan voor onze klanten is dat de producten getest kunnen worden voordat je tot kopen overgaat. Deze kunnen vanuit de winkel rechtstreeks in de recreatieplas getest worden. Tevens hebben wij een assortiment aan test-producten staan.

Ruim assortiment
Het assortiment van Hengelsport Perfect Catch wordt steeds uitgebreider en is constant in ontwikkeling. Dat betekent dat onze webshop steeds wordt aangepast met nieuwe producten en merken.

Service & klantenservice
Bij ons staat goede en snelle service voorop. We vinden de mening van jou dan ook belangrijk voor onze winkel.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via mail. Wij streven ernaar je mail zo snel mogelijk te behandelen en/of te beantwoorden.

Mail: info@hengelsportperfectcatch.nl.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Telefoonnummer +31(0)316 542 958

Adres:
Bijland 1a
6916 KA Tolkamer

Hengelsport Perfect Catch is sinds 2019 ook online te bezoeken. In onze webshop is voor iedere visser wat wils. Sinds kort leveren we ook aan België en Duitsland.