De Bigstreamer Tails

alleralllerlaatseversie (1)Even een update waar we de laatste tijd veel tijd en energie in hebben gestoken…de Bigstreamer Tails!

tails

Deze Tails zijn een echte “gamechanger” voor het vliegvissen op snoek en snoekbaars of elke ander predator, de actie die deze Tails geven in het water heeft ons zoveel extra vis opgeleverd dat het echt de knaller van het seizoen gaat worden!

 

De Tails worden uiteraard verkocht via onze webshop www.bigstreamers.com

Daarnaast hebben wij ook een groothandel gevonden die de Tails zal verdelen over de vele vliegviswinkels in Nederland.

Bigstreamers is ontstaan na jaren vliegvissen op snoek met de vlieghengel, op zoek zijn naar de juiste bindmaterialen en de beleving in deze tak van vissen. Onze streamers worden gebonden met de beste kwaliteit bindmaterialen. Wij binden niet alleen deze streamers maar vliegvissen er zelf ook mee. Bent u op zoek naar reeds gebonden streamers of de juiste producten om ze te binden, of net dat beetje advies? Dan helpen wij u graag… Wij hebben ruime ervaring in Nederland, Zweden, Noorwegen, Ierland en ver daar buiten.

10300872_562244097215246_5688822193491239890_n

Zoekt u naar speciale vliegbind artikelen en staat het niet op de webshop van bigstreamers. Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag naar het vinden van de juiste vliegbind artikelen, of een alternatief daarvan aan te bieden. Buiten het bestellen op onze webshop van bigstreamers, bent u ook welkom op ons adres om de vliegbind artikelen, kant en klare streamers, ep streamers, poppers en tubeflies op te halen. Let wel op “alleen op afspraak”. Ook zijn wij te vinden op veel visbeurzen in Nederland. Wij doen dit allemaal met een hoop plezier en hopen dat we veel kunnen betekenen voor u op vliegvis gebied.

616467_485713078201682_2099766957_o
Kijk voor meer informatie op: www.bigstreamers.com

Mvg, Bigstreamers