Roofvis Open Deur Dag bij Treffers Fishing & Outdoor.

Op Zondag 13 februari 2022 houdt Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor zijn ** GRATIS ** 1st grote Open Deur Dag speciaal voor de Roofvisser, van 10:00 tot 16:00 uur. In het West – Friese plaatsje Winkel in Noord Holland.

Kijk het laatste nieuws op de Facebook pagina van Treffers Fishing & Outdoor!

Een team van de VNR is ook aanwezig!
Een team van de VNR is ook aanwezig!
Veel voor de jeugd

Op deze dag zijn er o.a. diverse activiteiten voor de jeugd tot 15 jaar. Zo zijn er leden van de Vereniging Nederlandse Roofvisser aanwezig. Deze gaan de jeugd leren om onderlijnen te maken en eigen spinners. Tevens kan de jeugd hun eigen hengel en viskoffer meenemen.

Deze worden na gekeken door de hun en geven ze tips over diverse kunstaas. Ook gaan ze met de jeugd in groepjes van 5 kinderen het geleerde in de praktijk te brengen door met ze actief te vissen op de roofvis nabij de Hengelsportzaak.

Mocht je dit wat lijken en wil je meer weten over het roofvissen in het algemeen meld je dan aan of kom gezellig langs en schuif aan. Voor de jeugd die actief meedoen en zich hebben aangemeld aan deze dag die krijgen nog een klein presentje mee aan het einde.

Dominique Louis van Savage Gear / Effzett.
Veel bekende Roofvissers aanwezig.

Maar ook voor de beginnende en/of gevorderde Roofvisser is deze dag interessant. Er zijn diverse roofvissers en vertegenwoordigers aanwezig deze dag, die uitleg kunnen geven over b.v. het diverse kunstaas, over het vissen met een Bellyboat of op een professionele visboot op een meer of kanaal.

Edwin Kleinsma van Iron Claw / Iron Trout.

Degene die hier aan meewerken deze dag zijn; Koen van Goor en Dominique Louis van Savage Gear / Effzett, Frank van Vliet van Roofvisweb.nl, Edwin Klijnsma van Iron Claw / Iron Trout, Gerrit Verschoor van Delalande, Rick Warren van Strike Pro en natuurlijk de leden van de Vereniging Nederlandse Roofvisser.

Frank van Vliet van Roofvisweb.nl

Tijdens deze dag krijgen alle klanten een korting van 15% op hun aankopen. En voor iedere € 25,= krijgt men een gratis lootje voor de Tombola die deze dag om 16:00 uur wordt gehouden. Hier zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemers.

Gerrit Verschoor van Delalande

Tenslotte nog een onthulling van de mysterie guest voor deze dag; dit wordt Nathalie van den Berg, bekend van het tv-programma Visvrouwen.

Zo kan men bijvoorbeeld voor 2 personen een dag vissen met een vis gids winnen, maar ook een Bellyboot, diverse roofvis hengels en een jaar abonnement van de Beet.

Kom dus ook naar Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor op zondag 13 februari 2022. Het adres is: Zandloper 10b, 1731 LM – Winkel (N-H), telefoon 0226-756363. Of kijk op de website voor meer details en op