Veel nieuw materiaal voor het vissen op roofvis op de Hengelsport- en Botenbeurs 2016

hsb2016De roofvisser vindt op de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht alles wat zijn of haar hartje begeert, plus gedegen informatie om goed beslagen de roofvis achter de vinnen te zitten. Vissen op roofvis is tegenwoordig razend populair, zowel op als langs het water, met lichte spinhengels, zwaardere kunstaashengels maar ook met de vliegenhengel. Hieronder een kleine greep uit de nieuwe producten die op de beurs te vinden zijn.

foto-albatros1

Albatros
Predox gooit hoge ogen met de Akoya, een ultraluxe front drag werpmolen met maar liefst twaalf kogellagers. De unieke behuizing oogt niet alleen zeer fraai, maar is daarnaast volledig CNC-aluminium gefreesd. Dit maakt de Akoya een zeer solide en uiterst gebalanceerd hangijzer voor onder jouw favoriete roofvishengel. Overbrenging 1:5,1, CNC-aluminium spoel en slinger, lijnrol met kogellager.

foto-albatros2

De Keitech Easy Shiner is met zijn mix tussen een ‘grub’ en een ‘twister’ inmiddels een geliefd stukje rubber onder de roofvisfanaten. Het staartje zwabbert al bij de minste beweging en door de geïmpregneerde geurstof is hij ideaal voor het dropshotten en jiggen.

foto-albatros3

Dit jaar heeft Albatros Hengelsport exclusieve kleuren ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Waaronder de ‘Dutch Goby’, die de kleur imiteert van een grondel waar de Nederlandse wateren mee overspoeld wordt. De andere twee nieuwe kleuren (Lemon Bubblegum & Purple Haze) hebben inmiddels ook hun kracht bewezen en zijn al uitvoerig getest door de Predox Pro Staffers.

Websites: www.albatroshengelsport.com en www.predox.eu

foto-catfish-camp-caspe2

Catfish Camp Caspe
Trollen en kunstaasvissen op de Ebro, een techniek die Catfish Camp Caspe al geruime tijd toepast. Vissend in een prachtig Spaans landschap van steile rotsoevers of glooiende velden op de vissoort die je het liefst vangt. De beste periode hiervoor is voor de snoekbaars van maart tot half juni en van half september tot half november; meerval: half april tot half juni, tijdens de paai is de meerval erg agressief waardoor ze de pluggen wild aanvallen; baars in de wat warmere maanden.Catfish Camp Caspe heeft een pakket samengesteld voor de kunstaasvisser die met maximaal drie personen met kunstaas de diverse soorten roofvis op het Ebro stuwmeer wil bevissen.

foto-catfish-camp-caspe1

Je kunt vissen op snoekbaars en baars door te verticalen of te trollen met plugjes. Met zwaarder materiaal trollen op meerval of, als de omstandigheden het toelaten, door de oeverzone af te werpen met shads. Wanneer de omstandigheden goed zijn kan er op blackbass worden gevist met shadjes of kleine plugjes. Voor al deze vismethoden hebben ze het juiste kunstaas op voorraad.

Kijk ook op www.catfish-camp-caspe.com/vismogelijkheden/ebro-roofvis-tour

Cordes Travel
foto-cordes-travel2

Uiteraard is Cordes Travel visreizen weer aanwezig met hun grote stand op de beurs in Utrecht. Op zaterdag en zondag zullen er maar liefst zes visgidsen rondlopen uit Zweden die advies geven over ‘hun’ visgronden in Zweden, uiteraard exclusief te boeken bij Cordes Travel.

foto-cordes-travel1

Onder deze visgidsen ook de bekende roofvisser Stefan Olsson van Pig & Pike, die samen met Cordes Travel de hoofdprijs t.w.v. 3000 euro ter beschikking stelt voor de winnaar van de online ticketverkoop van de beurs. Cordes Travel biedt visreizen aan in dertien verschillende landen voor de zee- én roofvissers. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. www.cordestravel.nl

Kalf Trailers
foto-kalf-trailers1

Kalf Trailers presenteert dit jaar op de Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht zijn speciaal voor de vissers ontwikkelde Kalf Fish Boat Trailer. Na heel veel gesprekken met fervente vissers te hebben gevoerd, hebben zij een vistrailer geproduceerd die geheel is afgestemd op de specifieke wensen van de sportvisser. Het traileren moet snel gebeuren om geen kostbare vistijd te verliezen.

foto-kalf-trailers2

De Kalf Fish Boat Trailer is hiervoor uitgevoerd met een Easy Roller-systeem, polyurethaan rollen, loopplank in het midden, verschillende opstapjes om gemakkelijk in en uit de boot te klimmen, wegklapbare ledverlichting, buitenboordmotorsteun, oprolbare spanbanden en nog veel meer. Samen met haar dealer Van de Burgwal Aanhangwagens in Lelystad kunnen ze tijdens de beurs alle mogelijkheden laten zien.

foto-kalf-trailers3

Daarnaast vind je op deze beurs uiteraard de speciale Aluma Craft trailers, die verkocht worden via dealer Het Noorden Watersport in Grootebroek. Website: www.kalftrailers.com

Pike Master Lures
foto-pike-master-lures1

foto-pike-master-lures2

De Jigskinz zijn plastic covers. Je kunt hiermee je kunstaas weer een nieuwe look geven. Deze skins zijn een soort plastic krimpkousjes die je met behulp van kokend water om het kunstaas kunt bevestigen.

foto-pike-master-lures3

Je kunstaas wordt weer als nieuw. Verkrijgbaar op de stand van Pike Master Lures op de Hengelsport- en Botenbeurs in twee lengtematen van 20 en 23 cm.

Website: www.pikemasterlures.nl

Natuurlijk zijn er nog veel meer hengelsportzaken, groothandels en fabrikanten met materialen voor het roofvissen te vinden op de beurs, dit was slechts een klein deel van het beschikbare nieuws. De komende weken volgt er meer nieuws, een compleet overzicht van de standhouders vind je op de website van de beurs.

Blijf op de hoogte van veel meer nieuws over de Hengelsport- en Botenbeurs 2016 op de websites en social media, waaronder de Facebookpagina van de Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare!

zweden-fb-2

Beste nu uw ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis t.w.v. 3000 euro.

bestelknop-website

Facts:
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 2,3 & 4 december 2016
Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Ruim 160 internationale hengelsportbedrijven en 20.000 m² beursoppervlak.

Check alle aktie’s op onze Facebookpagina!