Technautic groot aanwezig op de HISWA.

12-3-2015 10-26-24Technautic is aanwezig op twee stands, 07.123 in de sectie HISWA Onderdelen en Accessoires en 01.114 op het Visboten paviljoen, kunt u terecht voor heel veel primeurs. Voor de uitrusting van visboten, bellyboats en kayaks presenteren wij een hoop interessante nieuwe producten.

ONIX8-10_Grouping

Humminbird Onix NT
De Onix familie is uitgebreid met de NT (NonTouch). In tegenstelling tot de vorig jaar geïntroduceerde CrossTouch (toetsen en touchscreen) modellen zijn deze alleen met het toetsenbord te bedienen.

Alle Onix functies zoals Autochart Live, Humminbird 360° optie, Side Imaging, Down Imaging, Fusion audio link, CHIRP Sonar optie en DSP sonar zitten gewoon op de Onix NT (afhankelijk van het gekozen model). De prijzen liggen aanzienlijk lager dan de CrossTouch modellen. De Onix NT wordt compleet geleverd met transducer.

Meer info over de Onix familie leest u hier.

341_Navi_light_TriColor_S_2NM

Navisafe met Scotty adapter.
De bekende Navisafe LED navigatie verlichting kan nu ook direct toegepast worden op de Scotty bevestigingsystemen die veel gebruikt worden aan boord van visboten. Direct in een Scotty houder plaatsen of op een Navisafe telescopisch mastje die in de Scotty steunen past.

De Navisafe 360° is een US Coastguard goedkeurde LED navigatie lantaarn op batterijen met een zichtbaarheid van 2 nautische mijlen. De Navisafe TriColour kan naar keuze dienen als stuurboord-, bakboord-, hek of driekleuren lantaarn en is net als de de 360° 100% waterdicht en blijft drijven.

Meer informatie over de Navisafe producten leest u hier.

i-Pilot_Micro_Remote-Angled_jpg

i-Pilot Micro afstandsbediening.
Minn Kota maakt het kleiner met de nieuwe i-Pilot Micro afstandsbediening.

Deze extra compacte afstandsbediening werkt samen met je bestaande Minn Kota i-Pilot® en i-Pilot® Link™ bediening. Met de i-Pilot® Micro Remote heb je snelle toegang tot de Spot Lock (anker) functie, snelheid, propellor aan/uit, sturen, Advanced AutoPilot en de “haas” functie.

Meer informatie over de i-Pilot Micro afstandsbediening leest u hier

 

Meer en meer voor de kayak vissers
Meer en meer voor de boot en kayak vissers.

Railblaza
Het assortiment bevestigingen en houders van Railblaza is nog completer gemaakt met een aantal slimme adapters voor aan boord van de visboot en/of kayak.

03-4046-11_HR

RAILBLAZA StarPort HD zwart
Een unieke, stijlvolle, opbouw adapter met vierschroefs bevestiging met ongekende mogelijkheden. De StarPort HD kan ook in combinatie gebruikt worden met de RAILBLAZA tracPort Dash. Het schroefpatroon heeft dezelfde maten als systemen van Scotty en RAM.

03-4104-11_HR

RAILBLAZA StarPort TracMount Kit
Met de TracMount Kit hecht men gemakkelijk een StarPort aan bijna elke merk kano- of kajaktrack. De kit bestaat uit twee bevestigingsplaatjes en bouten. De kit is exclusief StarPort.

03-4108-11_HR

RAILBLAZA MiniPort TracMount
Voor montage is geen gereedschap nodig. Speciaal ontworpen voor de rails in kajak’s en/of sup’s. Alleen geschikt voor lichte belasting.

02-4053-11_HR

RAILBLAZA Camera Mount Adaptor
De Camera Mount Adapter houdt de camera vast op kano, kajak of boot. De Camera Mount Adapter past op alle camera’s die voorzien zijn van een ¼” statief aansluiting en wordt met een GoPro Tripod adapter geleverd. Past op alle RAILBLAZA basis bevestigingen.

Meer informatie over de Railblaza producten leest u hier.

logo hiswa

Openingstijden
Woensdag​​ 11 maart 11:00 – 18:00 uur
Donderdag 12 maart 11:00 – 22:00 uur
Vrijdag 13 maart 11:00 – 22:00 uur
Zaterdag 14 maart 10:00 – 18:00 uur
Zondag 15 maart 10:00 – 18:00 uur​

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur. ​​​​

Locatie
Amsterdam RAI. Klik hier voor een routebeschrijving
Europaplein 22

1078 GZ Amsterdam