Unlimited Amsterdam 3 of a kind Open Street 2014 gaat a.s. zaterdag gaat gewoon door!

001

Kaart kop

De geplande Unlimited Amsterdam 3 of a kind Open Street 2014 gaat ondanks het overlijden van de organisator Ton Fleur gewoon door!! Nu de grote man dit evenement zelf niet meer mee kan maken hebben wij besloten om ter ere van Ton deze dag wel door te laten gaan. Het zal een zware dag worden, maar hij zou dit zo willen. Ook als je je niet had ingeschreven is het nog steeds mogelijk om mee te doen! Michel Oostdijk, Ruud Sijmens, Ulbe Postma, Gerrit Nijdam, Gerrit Feenstra en Frank van Vliet gaan zorgen voor een top editie van Unlimited Amsterdam 2014 3 off a kind Open Street.

Geef je nu op via de speciale Facebook pagina!

Op 28 Juni 2014 organiseert Unlimitedamsterdam de edititie 3 off a kind Open Street, en gaat om 09.15 van start vanuit de winkel bij Rien de Wolf, Papaverweg 43 1032 KE Amsterdam-Noord. Rondom de winkel bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren en vanaf de winkel is het slechts een korte wandeling naar de veerpont op de NDSM-werf om vandaar uit te kunnen vertrekken richting Adam.CS.

Het wedstrijdparcours betreft, net als verleden jaar, al het water gelegen binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam welke direct met het IJ in contact staan. Vanwege de omvang van het parcours vind er tussen de middag geen lunch plaats zodat je als deelnemer de beschikbare vistijd volledig kunt benutten om zo tot een optimale score te komen. Er zal ook geen lunch worden verstrekt. In plaats van de lunch zal er in afwachting van de prijsuitreiking, na afloop op het terrein achter de winkel bij Rien de Wolf een All Inclusive barbecue worden georganiseerd.

fred  jessica1

62

Voor de wedstrijd telt dit jaar de individuele score en is elke deelnemer vrij in keuze van koppelmaat of team. Er word dus niet geloot of gekoppeld. Voor de eindscore tellen alleen de 3 grootste gevangen baarzen en de 3 grootste gevangen snoekbaarzen per deelnemer. Van deze 6 vissen of bij minder het resterende aantal, worden de lengtes in mm bij elkaar opgeteld en vormen zo de eindscore per deelnemer.

In aansluiting van het 3 off a kind-thema word er door de organisatie aan iedere deelnemer een negental shads van verschillende merken en types uitgedeeld, 3 types per merk. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat er tijdens de wedstrijd alleen met deze verstrekte shads mag worden gevist.

Volop snoekbaars in Amsterdam
Een mooie Amsterdamse snoekbaars.

SF_Amserdam_24TF1

Om verwarring te voorkomen, kun je dan ook het beste je eigen shads maar thuislaten! Bij constatering van gebruik tijdens de wedstrijd anders dan de verstrekte shads word de deelnemer uitgesloten van de wedstrijd.

Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldige vispas of een vergunning van de AHV.

Amsterdamse Hengelsport Vereniging – Beethovenstraat 178 – 1077 JX Amsterdam – Telefoon 020 – 626 49 88

De deelname kost €25 per deelnemer en kan ter plaatse cash worden voldaan.

De voorlopige deelnemerslijst is vermeld op https://www.facebook.com/events/285922894894780/

J&F 02TF1

132

Dagprogramma:
08.00 – 09.15 aanvullende informatie, intake en uitreiking scorekaarten (koffie aanwezig)
09.15 – 15.30 start/einde wedstrijd.
15.30 – 18.00 barbecue en prijsuitreiking.

ScreenShot003
Adres Rien de Wolf, Papaverweg 43 1032 KE Amsterdam-Noord

Unlimitedamsterdam word mede mogelijk gemaakt door bijdrage van:

sponsors 2014