NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep.

Het is aftellen naar de start van de NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Aanstaande zondag 15-1-2023 mogen we weer los, tenminste als de weersgoden ons gunstig gezind zijn. De hoogste tijd op de toppers uit de Navionics stal aan jullie voor te stellen.

Om te beginnen met Navionics Team 1. Dit team bestaat uit inmiddels een bewezen NKS captain, podium plaatsen en mooie vissen wist hij al eerder ter meting aan te leveren tijdens diverse wedstrijden. Hij staat bekend wel eens een gok te nemen met betrekking tot de te kiezen technieken. Zodra deze snoekbaarstopper zijn techniek gekozen heeft wijkt hij er ook niet meer vanaf en staat hij pal achter zijn keuze.

De gok van de auteur is dat hij op het Hollandsdiep kiest voor groot rubber en de half water visserij op de geliefde glasoog. Rubber is zijn 2e naam, als je kijkt wat voor prachtige exemplaar hij maakt of ze succesvol zullen zijn weten we de 15e. We hebben het over Joeri “Softbait” Verhoef.

Als sidekick boekte hij NKS successen met “Vertical”Vinny/ “Gehaktbal” Tobé echter deze keer heeft Navionics besloten er een nieuwe sidekick naast te zetten. De sidekick van Joeri is geen onbekende hij stond al op menig groot podium namelijk de Predatortour en Luremasters. Werpend vissen, verticaal, trollen en half water dit talent heeft het allemaal onder de knie.

We hebben het over niemand minder dan roofvis guru Mark Struijk. Gezamenlijk zijn deze heren eerder al succesvol gebleken. De kennis van het water, technieken en Navioncis waterkaarten maakt ze het te kloppen team tijdens de NKS Navionics Zander Masters Hollandsdiep.

Wij wensen de heren succes tijdens de Navionics Zander Masters Hollandsdiep. Wil jij nu dit team verslaan, dat kan nog er zijn nog 4 plaatsen vrij voor deze altijd spannende wedstrijd. Schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines, NKS Dutch Zander Masters