Nieuw: SPEX8 – Dé lijn voor kunstaasvissers

De gloednieuwe SPEX8 is speciaal ontwikkeld voor het vissen met kunstaas. Deze soepele, sterke en uiterst gevoelige lijn zorgt ervoor dat de visser altijd in controle is. Verre, enorm precieze worpen met een maximale hoeveelheid gevoel en blind vertrouwen…? Dan moet je SPEX8 hebben! Vanaf nu verkrijgbaar!

Bekijk het filmpje en doe mee aan de winactie!

DE VOORDELEN

De SPEX8 lijn is een PE-gecoate, gevlochten lijn die is opgebouwd uit 8 in elkaar gevlochten strengen. Dankzij de PE-coating voelt deze lijn ontzettend glad en is hij waanzinnig sterk! Bekijk het filmpje hierboven waarin Rocky alle ins en outs van deze nieuwe lijn bespreekt.

Assortiment

De SPEX8 lijn wordt, ongeacht de gekozen dikte, geleverd op een klosje van 150 meter en is verkrijgbaar in 2 kleuren: Camou Green en Lime Green. De lijn is verkrijgbaar in diktes vanaf 0,09mm tot en met 0,30 mm en daarmee is er een juiste lijn voor iedere visserij met kunstaas! De verpakking van de SPEX8 lijn verdient ook wat aandacht. Uiteraard is in één oogopslag duidelijk om welke lijn het gaat qua dikte en kleur, maar tijdens het opspoelen heeft de verpakking ook nog praktisch nut. Het doosje waar de lijn in zit zorgt namelijk precies voor de juiste spanning zodat de lijn perfect op de spoel van de molen of reel wordt gelegd. Bekijk hier het gehele assortiment van onze SPEX8 lijn.

WIN ACTIES EN TOFFE FILMS

Op het YouTube kanaal van SPRO verschijnen met grote regelmaat nieuwe filmpjes waarin zij hun producten in de praktijk laten zien. Daarnaast kun je in (haast) ieder nieuwe upload meedoen aan een toffe winactie. Wil je dus niets missen? Abonneer jezelf dan nu!