Forel Bulk voordeel bij Hengeldiscount

Uncle Josh is een bekende leverancier van forelaas. Dit foreldeeg is in Nederland nog niet zo bekend, maar bewijst zich al jaren in de VS. Dit deeg is wat elastischer dan het bekende powerbait, en blijft daarom langer op de haak zitten!

Het Trout Bait van Uncle Josh heeft een hele sterke knoflookgeur. Sterker dan die van de Berkley Powerbait!

Deze Turbo Prop Wokkels zijn een nieuwe sensatie op forelgebied! Deze zachte wokkel heeft een uitsparing voor de lijn en haak, en kan direct op de haak worden gevist, maar ook als teaser op de onderlijn vlak boven de haak.

Fleur is een allround dobber en heeft een bol lichaam die ervoor zorgt dat je dobber altijd rechtop blijft staan, zelfs bij licht stromend water. Deze set bestaat uit 6 verschillende gewichten zodat je meteen klaar bent voor elk type water!

Dit unieke glitteraas vangt licht op en reflecteert het op zo’n manier dat het de aandacht trekt van vissen. Hierdoor zult u meer forellen vangen. Daarnaast geeft het unieke lokstoffen af waardoor het deeg nog attractiever wordt. Voor de forellen lijken de glitters op schubben van prooivissen.

Classic forel onderlijn 100cm lang. Mooie transparante lijn, voorzien van scherpe haak en een lusje zodat u makkelijk kunt wisselen.

Classic forel onderlijn 50cm lang met veertje. Door het veertje op de haak, blijft het deeg beter en langer op de haak zitten. voorzien van scherpe haak en een lusje zodat u makkelijk kunt wisselen. Combineren mag!

SCHEPNET? Nee liever een LANDINGSNET en dan een goede voor weinig geld made by SHAKESPEARE. SIGMA allround schepnet met aluminium steel traploos te verstellen en net klapt helemaal in dus makkelijk mee te nemen ook voor “struinen” in de polder superzacht ”visvriendelijk”. 7mm gaatjesnet wat zich makkelijk laat schoonspoelen dus geen luchtjes in de auto.

Onze winkel ligt in Oldemarkt, een mooi dorp op de grens van Overijssel en Friesland. 1200m2 groot met ruim parkeerterrein voor de deur en in de winkel keuze uit 35000 artikelen gesorteerd per groep. Scherp geprijsd en voor elke tak van visserij eigen experts. Alles kant en klaar meenemen kan, wij geven uitleg maar zetten het graag voor u in elkaar.

Contact
Hengeldiscount
Dwarsveld 1
8375ED, Oldemarkt
0561-450535

Website: https://www.hengeldiscount.nl

HENGELDISCOUNT.NL