17 t/m 31 december 15% korting bij Fauna Hengelsport!

Van 17 tot en met 31 december gaat Fauna hengelsport knallend het jaar uit en geeft 15% directe kassakorting op het gehele assortiment. Tijdens de kortingsdagen geniet u zowel in de winkel als in de webshop van 15% korting.

Zorg dus dat je Fauna Hengelsport dit jaar nog bezoekt, mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, maak je dan geen zorgen. Ook in de webshop profiteert je van 15% korting op je bestelling.

OVER FAUNA HENGELSPORT

Direct bij het betreden van Fauna Hengelsport wordt duidelijk dat onze winkel niet zomaar een grote hengelsportwinkel is. Met maar liefst 2.200 m2 zijn wij een echte megastore waar sportvissers voor werkelijk alles terecht kunnen. Het enorme assortiment, de sfeervolle presentaties en scherpe prijzen maken een bezoek aan onze winkel een ware belevenis en beslist de moeite waard.

Wij hebben voor elke tak binnen de hengelsportbranche een enorm assortiment en bovendien ervaren personeel in huis. Deze medewerkers staan altijd klaar om u van passend en deskundig advies te voorzien.

Ons winkelpand is op steenworp afstand van de A27 gelegen en vanuit alle richtingen bijzonder makkelijk te bereiken. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een zeer grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. De parkeerplaats is tevens ruim genoeg om uw aanhanger met boot veilig te kunnen parkeren. Bekijk ons adres en de openingstijden.

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
Telefoon: +31(0)162-513308
Fax: +31(0)162-510810
E-mail: info@hengelsportfauna.nl
Website: www.hengelsportfauna.nl