Biwaa en Sin-Zo beurs primeurs op de Hengelsport en Visbotenbeurs Utrecht.

Logo RdK-Baits

Biwaa komt met twee nieuwe producten op de markt; de TwinPike en de SubMission. Beide twee gerigde softbaits voor de snoek specimenhunters onder ons. De Biwaa SubMission is een volledig geprepareerde shad met schoepstaart. Voorzien van twee vlijmscherpe Zion dreggen. De Submission heeft een mooie flankende actie en een drukke staartactie. De SubMission is er in diverse kleuren en weegt 80 gram.

Subm
Nieuw, Biwaa SubMission
Subm 08 BB Hering
De Biwaa SubMission is leverbaar in verschillende kleuren. Klik op deze afbeelding!

Subm 18 Roach

 

De Biwaa TwinPike is een geprepareerde softbait met een dubbele curltail en ook hiet twee vlijmscherpe Zion dreggen. Het Biwaa ontwerp en de twee curltails maken dat deze TwinPike traag gevist kan worden en meer dan voldoende actie heeft. Een aanrader dus voor de kouder wordende dagen en winter. De TwinPike is beschikbaar in diverse kleuren.

TwinPike
De Biwaa TwinPike
TwinPike 01 Bleu Chrome
De Biwaa TwinPike is leverbaar in verschillende kleuren. Klik op deze afbeelding!

TwinPike 08 BB Hering

sin-zo
Nieuw in het assortiment van RdK-Baits….Sin-zo Bait.

Sin-zo zal in Utrecht ook voor het eerst op de Hengelsport en Visbotenbeurs te aanschouwen zijn. Sin-Zo is nog maar kort op de markt verkrijgbaar maar de reacties zijn super! Al verschillende vissers hebben kennis gemaakt met de zeer bijzondere actie van deze Japanse softbait en het verschil in blanken of vangen ervaren. Daar waar ander kunstaas niet werd gegrepen deed Sin-Zo het tij keren. Zelfs meerdere 45+ cm baarzen in een paar worden én een verbetering van een PR naar 52 cm zijn reeds een feit.

Vangstfoto Sin Zo 1

Vangstfoto Sin Zo 2

Vangstfoto Sin Zo 3

Vangstfoto Sin Zo 4

Vangstfoto Sin Zo 5

Biwaa en Sin-zo worden vertegenwoordigd door RdK-Baits.

RdK-Baits zal zaterdag 29 november aanwezig zijn op de beurs in Utrecht. Bij de stand van BFT-Shop (standplaats 26) zal Ralph de Kock van RdK-Baits tekst en uitleg geven over deze nieuwe producten en reeds bestaande producten zoals de andere stukken kunstaas van Biwaa en Reins.

De Biwaa SubMission en de TwinPike zijn nog beperkt beschikbaar. Mocht je er één willen reserveren dan kan dat door een mail te sturen aan info@rdkbaits.nl Ook je wensen met betrekking tot Reins en Sin-Zo kunnen worden doorgegeven zodat je ze op de stand van BFT kunt ophalen.

Tot op de Hengelsport en Visbotenbeurs in Utrecht!

RDK_banner