Navionics update actie tijdens de Visma bij Q-Fishing.

logo_q-fishing_motorguide1Q-Fishing heeft tijdens de Visma aanbiedingen van Navionics+, Small & Update kaarten. Koop nu uw Navionics kaart op de Visma dan krijg u eenmalig €15,- korting. Sonarchart Live is nu beschikbaar voor Lowrance.

navionics1
De Navionics+, small en updatekaart zijn nu verkrijgbaar in onze webshop: www.q-fishing.eu/navionics-kaarten

Dit houdt in dat u nu uw waterkaart zelf kan schrijven. Update daarom nu uw Navionics kaart om zo nog meer beeld te krijgen van uw water. Kunt u uw kaart niet meer updaten? Geen enkel probleem Navionics heeft een update kaart waar bij u de mogelijkheid heeft om uw kaart een jaar lang te updaten. Met 160000 updates jaarlijks wordt er echt gewerkt aan een verbeterde waterkaart.

Dit is een zgn small kaart dus alleen het gebied Nederland staat erop maar met sonarcharts en Community Edits.
Navionics small kaart dus alleen het gebied Nederland staat erop maar met sonarcharts en Community Edits.

Navionics Small? De net uitgekomen Navionics Small waterkaart is een kaart waar alleen Nederland opstaat en heeft u toegang tot alle binnenwateren van Nederland! De kaart maakt ook gebruik van Community edits en Sonarcharts, dus voor de vissers die alleen in Nederland verblijven is dit een prima waterkaart.

U heeft dan ook tegelijk een jaar lang gratis Freshest Data. Het voordeel van dit systeem is dat u altijd de meest recente informatie download. Zo wordt voorkomen dat u een gedateerde kaart krijgt.

qfishingvisma

Heeft u hier vragen over? Kom dan naar de Visma en bezoek ons op Stand 10 en 11 van Q-fishing / IJsselsport / Lund Boats Europe.

Wij informeren u graag over hoe u de kaart moet installeren, updaten maar ook hoe u het toestel moet voorzien van de nieuwste updates.

De Navionics+, small en updatekaart zijn nu verkrijgbaar in onze webshop: www.q-fishing.eu/navionics-kaarten