Verslag NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Afgelopen zondag was het zover de eerste manche in de NKS Dutch Zander Masters werd gevist. Met het Haringvliet als wedstrijdtoneel, Fauna Hengelsport als sponsor en 46 enthousiaste deelnemende teams waren alle ingrediënten aanwezig voor een top wedstrijd. Om het gerecht af te toppen waren er ook nog ideale weersomstandigheden om de snoekbaarzen te belagen.

Vanaf de start van de wedstrijd was het zoeken, zoeken naar die maatse snoekbaarzen die zich niet massaal lieten foppen door het aangeboden aas. De vis lag niet opgestapeld op het Haringvliet maar dat ze er lagen was zeker. Los van de aantallen werden er vele 70+ vissen ter meting aangeboden en zo een bonus kan je wedstrijd net die extra glans geven.

Prijs grootste snoekbaars
Prijs grootste baars

Dit maakte het klassement in ieder geval extra spannend zeker vanaf 13.00 uur waarna de uitslag offline ging kon er nog wel eens een hoop veranderen.

Prijs grootste snoek
Winnaars Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet. Jan Baar & Daan de Rijk.

Zou er een hoop veranderd zijn? Dit is te lezen op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het NKS en wil je zelf eens een wedstrijd deelnemen schrijf je dan snel in. De aankomende Westin Zander Masters Hollandsdiep Lure Only zit volledig vol.

Maar er zijn nog 6 andere wedstrijden, waar nog diverse plaatsen zijn.

Wil je zelf deelnemen aan deze leuke, leerzame en vooral spannende competitie schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters