Kinderen t/m 13 jaar wederom gratis naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

hsb2017De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs van 1, 2 en 3 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Om gelijk met de deur in huis te vallen, wij geven elke beursdag een gratis Mitchell-hengel weg aan de eerste 350 kinderen! Achter de coulissen wordt weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen, zoals lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

drilsimulator2

Jeugdprogramma
Voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Met een stempelkaart kunnen kinderen op het ‘Stekkieparcours’ allerlei opdrachten uitvoeren waarop ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvangst mogen nemen.

stekkietour

Casting Combat
Hengelsportvereniging Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

drilsimulator

Drilsimulator
Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

edmarco

Ed & Marco van VisTv
Op de beurs staan wederom de altijd vrolijke Ed Stoop en Marco Kraal van VisTv. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met ze op de foto en ook geeft Marco een lezing over z’n avonturen.

robert-grootenboer

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Niet te vergeten, er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven: elke dag worden er 350 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de zestien jaar! Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

bestelknop-website

yamaha-win

Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
    • Jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Europa.
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs, Carpsquare en Predatorsquare