Aanstaande vrijdag regioavond Snoekstudiegroep Noord-Holland.

regioavond-20171Op Vrijdagavond 10 november houd de regio Noord-Holland van de Snoekstudiegroep Nederland-België wederom een bijeenkomst in het rijperhuis in De Rijp. De avond zal geheel in het teken staan van het snoekvissen in alle facetten. Deze avond zal een lezing te zien en te horen zijn van Robert-Paul Wolters. De lezing “tactisch snoekvissen” is in 2 twee delen, het eerste deel gaat over klein en middelgroot water en na de pauze deel twee over groot water.

image-1

Robert-Paul geniet bekendheid door zijn werk als pro-staffer voor Westin. Westin is fabrikant van diverse soorten kunstaas zoals “Mike the pike” en Ricky roach” maar ook van andere materialen zoals hengels, schepnetten etc. Robert-Paul zal een diversiteit aan kunstaas meenemen en deze evt. van uitleg voorzien.

Handy Fish zal voor u aanwezig zijn met een aantal snoek-artikelen, denk daarbij aan diverse dobbers, takels en ander klein materiaal. Wederom in het assortiment van Handy Fish, de welbekende PAKO lepels in nieuwe verfrissende kleuren. Dit jaar komt Bert niet met een hele winkel dus indien u op zoek bent naar specifieke materialen geef dat dan even door aan Handy Fish (072-5336961 of mail bert@handyfish.nl)zodat hij dit vrijblijvend voor u kan meenemen en eventueel aanbieden.

hans-snb

Ook zal Hans Koopman, bekend van Roofvisweb aanwezig zijn om uitleg te geven over het zelf bouwen van verschillende soorten jerkbaits en deze worden ter plekke door Michel Bijma van een mooie laklaag voorzien.

dennis

Big Streamers.com zal deze avond verschillende mooie streamers binden en eventueel uitleg geven over de bindtechnieken. De tweedehands markt zal ook dit jaar niet ontbreken dus indien men nog roofvismateriaal heeft liggen dat niet meer wordt gebruikt kan men dit meenemen om het aan te bieden op deze tweedehandsmarkt.

Verder kan men ervaringen uitwisselen met mede snoekvissers of nieuwe contacten opdoen onder het genot van een drankje. De avond zal worden afgesloten met een tombola met mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door diverse sponsors.

Deze avond zal gehouden worden in het Rijperhuis aan, De Sloep 1 in De Rijp, aanvangstijd is 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. Voor SNB leden en leden van viscollege “De Hengelaar” is er gratis toegang anders bedraagt de entree € 3,-.