Vrijdag 24 maart Roofvisavond HSV Leeuwarden.

De gesloten tijd in ondertussen alweer in zicht… 2 maanden moeten wij roofvissers ons weer inhouden tot de beruchte laatste zaterdag van mei. De roofviscommissie van HSV Leeuwarden leek het leuk om het roofvisseizoen in stijl af te sluiten dus er is een ware Roofvisavond georganiseerd.

Op deze roofvisavond verzorgd Hilco van Nuil een uitgebreide lezing over de snoekvisserij. De eerste lezing zal gaan over de doodaasvisserij. Het vissen met de fireball, deadbaitpencils of de super populaire trolling floats… Alles zal hierbij naar voren komen!

picsart_09-10-02-32-36

Wanneer de eerste lezing klaar is houden Remon Broekhuis en Tamme Smit demonstraties met betrekking tot doodaas-montages. Remon Broekhuis is een gespecialiseerd statisch doodaasvisser dus weet je hier alles over te vertellen. Tamme Smit is een allround doodaasvisser met een voorkeur aan de doodaasvisserij vanuit de boot.

flyer-roofvisavond84

Dus schroom niet om deze jongens vragen te stellen!  In de pauze vindt er een verloting plaats waarbij fantastische prijzen zijn te winnen die gerelateerd zijn aan de lezing. Vervolgens is het woord weer aan Hilco en de tweede lezing zal gaan over de kunstaasvisserij… In welke periode benader je de snoek op welke manier met kunstaas? Daar zal je in deze lezing piekfijn uitgelegd worden!

Kortom, voor jong en oud roofvissend Friesland is dit dé avond om gezellig het roofvisseizoen uit te luiden. De roofvisavond vindt plaats in het Priyas Zalencentrum op het Kalverdijke 77c te Leeuwarden. Het start om 19:30 en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Kijk voor meer info op: hsvleeuwarden