Team Humminbird Zander Masters Gooimeer

Aanstaande zondag staat de eerste penwedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2018 op het programma, namelijk de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen. De weersgoden zijn ons in elk geval al positief gestemd en door diverse teams is er het afgelopen weekend goed getraind…

Team Humminbird
Nu alle signalen op groen staan en het er op lijkt dat er een spannende strijd zal plaatsvinden tijdens de Humminbird Zander Masters Gooimeer is het tijd op het team aan u voor te stellen.

Team Humminbird heeft al jaren NKS ervaring en beschikt over voldoende kennis en kunde van het Gooimeer op mee te strijden op de titel Humminbird Zander Masters Gooimeer. Tevens hebben beide heren een schat aan kennis en ervaring met de Humminbird fishfinders die ze zeker gaan helpen bij het vinden van de juiste stek.

Het eerste lid van team Humminbird is niemand minder dan mister Robbert Poelwijk himself. De pro-staffer van Technautic en oud Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen heeft zijn strepen op het gebied van techniek en knowhow reeds dubbel en dik verdiend. Een Humminbird uitlezen is voor Robbert een fluitje van een cent, dus de juiste hot-spot zal hij zeer zeker weten te vinden.

Het tweede teamlid is eveneens een oud gediende binnen het NKS. De laatste jaren heeft hij zich meer toegelegd op het vissen met rubber. Toch roest oude liefde niet en is deze topper niet opgegroeid met de paplepel maar met de snoekbaarspen. Niemand minder dan Roelof Veltman completeert team Humminbird.

Kneiters kunnen de heren vangen, zullen ze deze zondag ook vinden?...
Kneiters kunnen de heren vangen, zullen ze deze zondag ook vinden?…

Wij willen Humminbird en Technautic van harte bedanken voor het beschikbaarstellen van de prachtige prijzentafel. Tevens wensen wij team Humminbird succes tijdens de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen.

De inschrijving voor de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen is nog open dit kan via www.nksnoekbaarsvissen.nl

Tight Lines, NKS Dutch Zander Masters